Goes – Betonlook

In Goes viel de keuze in de woonkamer, hal en keuken op tegel Linen Medium Grey uit de showroom van de winkel. Deze tegel heeft een subtiele linnenstructuur en is in een warme grijstint verkrijgbaar. Er zit veel variatie in de tegels; het lijkt alsof alle tegels uniek zijn! Door deze tegels in een verband te leggen, krijg je het idee van een originele betonlook. De zachte grijstint versterkt de rust en ruimtelijkheid en voorkomt dat de vloer een kil effect krijgt.
MAWI beschikt over een uitgebreide collectie betonlook tegels. Deze tegels zijn geïnspireerd op alle soorten beton en betonvloeren. Van een strakke en egale uitvoering tot de look and feel van een oude betonvloer met verval en verkleuringen. Grijstinten voeren te boventoon, maar deze tegels zijn ook beschikbaar in beige- en bruintinten. Met name de kleur, structuur en tekeningwisseling geeft dit product een unieke uitstraling. Een betonlook vloer is tijdloos, duurzaam en functioneel toepasbaar.