Bright Skies – Kleur van het jaar 2022!

Bright Skies

1. Bright Skies: Helder, luchtig en inspirerend!

We zorgen altijd voor een actueel assortiment! Zo bezoeken we vakbeurzen en volgen de nieuwste trends in de interieurbranche om ons te laten inspireren. Onze basiscollectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe materialen voor nog meer keuze! Dit jaar laten we ons o.a. inspireren door de kleurspecialisten van Flexa. Zij hebben als kleur van het jaar 2022 gekozen die een luchtige en lichtblauwe tint heeft: Bright Skies.

2. Bright Skies in combinatie met onze tegels.

Bright Skies is een frisse, open kleur die zorgt voor ontspanning. Deze kleur is goed te combineren is met verschillende, andere kleurtinten; van zachte neutrale kleuren tot vrolijke felle kleuren! We laten u zien op welke manier deze optimistische kleur zorgt voor een nieuwe, frisse look! Haal het gevoel van een helderblauwe lentelucht naar binnen in combinatie met onze vloertegels en wandtegels.

Bright Skies

3. Bright Skies combineren

Voeg in uw ruimte warmte toe door Bright Skies te combineren met een diepe roze tint tegenover het frisse blauw. Het studiopalet van Flexa, met zijn luchtige roze, rode en sinaasappeltonen maakt van elke ruimte een veilige haven. Kleuren als ‘positive blush’ en ‘sweet sunset’ hebben een kalmerende werking. Ze geven elke kamer warmte, zachtheid en een vleugje glamour. Bright Skies brengt dit geheel tot leven! Onze Mozaïek– en hexagontegels geven deze compositie een speelse vibe.

Bright Skies

4. Neutrale kleuren.

Het kleurenpalet dat Flexa met zorg heeft samen gesteld, bevat warme en inspirerende tinten voor een ultiem rustgevende ruimte. In deze compositie zijn lichte, subtiele zandkleuren te zien. Bright Skies in de hoofdrol voor een zachte, neutrale sfeer. Op dit beeld zijn o.a. zachtblauwe handvormtegels te zien, een mozaïek en een Arabesque-tegel (lampionvorm) te zien.

5. Breng contrast aan!

Dit palet hoort bij de natuur als bron van alles. Verbondenheid tussen mens en natuur staat hoog in het vaandel. Met de tinten binnen dit palet kun je de natuur naar binnen halen en dit zorgt voor een positief gevoel! Het palet bestaat uit lichte, natuurlijke tinten groen, grijs en blauw en staan prachtig in combinatie met de Flexa kleur van het jaar 2022. Het zorgt voor frisheid in je interieur, waarbij de natuur centraal staat. In deze combinatie zijn onze zachtblauwe handvormtegels te zien en diverse vormen langwerpige tegels, iets dat we in 2022 veel gaan zien. In deze combinatie is zwart en donkerblauw als contrastkleur gekozen, zoals ook in de patroontegel linksboven te zien is.

Bright Skies