Warm en Minimalistisch

Warm Minimalism

1. Less is more.

In het kader van less is more zijn we op zoek gegaan naar inspirerend minimalisme in een warme variant, waar ruimte is voor persoonlijke spullen, aandacht en ontspanning. Door het toepassen van een prachtig ingetogen kleurenpalet, bijv. met onze handvormtegels, ontstaat een serene sfeer die warm en minimalistisch is.

Je herkent deze woonstijl aan zijn eenvoud, de strakke lijnen én aan een rustig, monochroom kleurenpalet. Wat ons betreft passen daar lichte, nude en zandkleuren bij voor een serene en comfortabele sfeer in huis. De verschillende kleurtinten van onze tegels, passen bij kleuren als lei, haver en nylon van @histornl.

2. Warm en ingetogen.

Je huis is de plek om bij het thuiskomen helemaal tot rust te komen. Om een rustige sfeer in huis te creëren ga je voor minimalisme en zo min mogelijk prikkels. Meubels in een natureltint, materialen als fijn linnen en lampen met zacht licht zijn een fijne basis om mee te beginnen. Je kleurenpalet zal bijv. bestaan uit zand- en beigetinten. Door zand- en beigetinten te combineren met stevige(re) aardse kleuren krijgt een interieur een stoer én kalm karakter. Kies bijvoorbeeld voor kleuren in een zachte tint als taupe, beige of lichtgrijs. In een zen interieur vloeien kleuren naadloos in elkaar over.

3. Warm en minimalistisch zorgt voort rust in huis.

We hebben al kort iets genoemd over kleuren en materialen die passen binnen een warm, minimalistisch interieur. Houd bij het kiezen van meubels en decoratiematerialen ook rekening met de vorm. Ronde vormen verzachten strakke lijnen. Door natuurlijke materialen in dezelfde kleurtonen met elkaar te combineren ontstaat een ontspannen sfeer. Op de moodboards hieronder zien jullie dat de kleuren van Histor, zoals: Nylon, Havermout en Lei perfect matchen, aangevuld met onze handvormtegels uit de showroom. Uiteraard is op de foto’s een heel klein gedeelte van ons assortiment te zien. Kom je een kijkje nemen in de showroom voor de rest van onze prachtige tegels?

Warm minimalism
Warm Minimalism