Roze in je interieur!

Roze in je interieur

1. Ga jij voor roze in je interieur?

Ga je voor een pink party in het roze van je suikerspin, het roze dat doet denken aan de fuchsia’s in je tuin, zuurstokroze of toch oud-roze? Bij het maken van deze moodboards kwamen we er zelf weer achter hoeveel verschillende roze tinten er zijn. Roze in je interieur geeft een direct statement. Roze staat voor bescheidenheid, vriendelijkheid en humor. Mooie eigenschappen voor elke plek in huis, toch? Zowel lichte als diepe kleuren roze zijn niet meer weg te denken uit ons interieur! Roze rocks!

Roze patroontegels.
Roze moodboard.

2. Verschillende soorten roze.

Er zijn veel verschillende soorten roze te ontdekken, variërend van donker naar licht, van koel naar warm, van verzadigd tot vergrijsd. Met de kleur roze kun je een zachte sfeer creëren, maar ook juist een fel statement maken. Je kunt roze toepassen in veel verschillende ruimtes in je interieur. In de kinderkamers, slaapkamer, eetkamer en woonkamer misstaat roze niet, door het warme en sfeervolle effect dat deze kleur uitstraalt. Roze is een accentkleur en is goed te combineren met wit, grijs, taupe of zwart. Roze is natuurlijk een perfecte kleur om toe te passen in color blocking, waar je gaat voor de combinatie met bijv. hele felle kleuren zoals geel, groen, blauw, oranje of turquoise.

3. Roze combineren.

Roze is een gemakkelijke huisgenoot: je kunt de kleur overal kwijt en volop combineren. Bij een neutrale basis geeft zachtroze net die kleurboost die het nodig heeft, zonder uit de band te springen. In een stoer interieur geeft roze zachtheid en een verrassend contrast en in een industriële omgeving werkt donkerroze prachtig met zwarte stalen details.

Groen, okergeel, bordeauxrood, grijs, wit, nudetinten of ton-sur-ton: met roze kun je naar hartelust combineren. Een donkergroene of gele bank met een roze bijzettafel? Geen enkel probleem! Een pastelroze plantenbak of lamp en wat poederroze kussens kun je ook overal wel kwijt. Zo smokkel je je favoriete kleur heel subtiel het huis binnen.

3. Roze vloer en wand.

Klaar voor een stevig statement? Ga dan voor een roze vloer of achterwand in bijv. de keuken of badkamer. In ons assortiment hebben we veel verschillende rozetinten in bijv. de collectie van handvormtegels en azulejos, vierkant of juist in hexagonvorm. Ook hebben we verschillende soorten patroontegels in rozetinten, te vinden via onze webshop.Komt u mixen en matchen in de winkel?

Roze patroontegels.
Roze moodboard.
Roze wandtegels.