Vloertegels keuken

In deze leuke jaren ’30 woning in Utrecht zien we onze tegels terug op zowel vloer als wand! Kies voor kleur of patronen als je verder een rustige basis hebt in je interieur.

1. Kleur in de badkamer.

In de badkamer is gekozen voor grijze betonlooktegels, die de ruimte een aangename, geborgen sfeer geven. Ons assortiment betonlooktegels is geïnspireerd op alle soorten beton en betonvloeren. Van een strakke en egale uitvoering tot de look and feel van een oude betonvloer met verval en verkleuringen. Grijstinten voeren de boventoon in deze woning, maar deze tegels zijn ook beschikbaar in beige- en bruintinten. Met name de kleur, structuur en tekeningwisseling geeft dit product een unieke uitstraling. Een betonlook vloer is tijdloos, duurzaam en functioneel toepasbaar.

2. De nis: praktisch én kleurrijk.

Kies voor kleur in de badkamer! Als dynamisch en speels effect zijn er in de doucheruimte twee nisjes gemaakt die betegeld zijn met helderblauwe handvormtegels. Zo zien we maar dat een nis in huis er niet uit hoeft te zien als een loze ruimte. Een nis biedt gelegenheid voor extra decoratie of heeft een praktisch doel; om bijv. voorraadpotten in de keuken kwijt te kunnen of in dit geval om de shampooflessen in de badkamer een plekje te geven. Door gekleurde tegels in een nis te plaatsen zorgt u echt voor een vernieuwende en speelse achtergrond.

3. kleur en patroontegels.

Wat een binnenkomer! In de hal, en doorlopend in het toilet, zien we patroontegel Harrow Park op de vloer. De HarrowPark tegel uit de World Parks lijn is een prachtige keramische tegel die de uitstraling heeft van een cementtegel. De Harrow Grafito retrotegel is een geglazuurde tegel en is daarom makkelijk te onderhouden.Deze retro tegel is geschikt voor vele ruimtes en zijn ideaal voor in de keuken, toilet, badkamer en gang. De hele World Parks lijn is zowel als vloertegel en als wandtegel te gebruiken. In de World Parks collectie vind je voornamelijk patronen geïnspireerd op en met een knipoog naar de 19e eeuw. Feitelijk gezien zijn het kopieën van cementtegels, met het grote verschil dat deze tegels keramisch zijn, dus onderhoudsvrij. Doordat het patchwork is en de kleuren willekeurig gemixt in de verpakking geleverd worden is het aantal combinaties bijna eindeloos.

In de keuken zien we patroontegel Stelle Graphite. De Stella Graphite is een prachtige keramische patroontegel met een klassiek vintage motief uit het einde van de 19e eeuw.Deze tegel is onderdeel van onze 1857 collectie. Deze serie is te herkennen aan de klassieke patronen uit het midden/eind 19e eeuw en de vintage ‘geleefde’ uitstraling. We konden niet kiezen welke kleur we mooier vonden; de warme, aardse terracotta tinten of juist de meer vintage grijze tinten, daarom hebben gekozen voor allebei!