Nijkerk – Van idee tot resultaat!

Moodboard

Nijkerk – Van idee tot resultaat. Er is toch niets leuker dan samen met de klant, op basis van hun wensen, de juiste tegels bij hun interieurplannen te zoeken? Het is dan ook super leuk dat we foto’s konden komen maken van het resultaat. Op grond van een kleur- en materialenbord krijgen we vaak al een beetje een beeld van het uiteindelijke resultaat, maar om het zo in het ‘echt’ te zien en mee te maken is verbluffend!

1. Keramisch Parket in de keuken en woonkamer.

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van een tegelvloer met de charme van echt hout. Schuren, lakken of behandelen met olie is niet nodig. Deze houtlooktegels zijn onderhoudsvrij en krasbestendig. In ons assortiment hebben we diverse afmetingen en kleurschakeringen. Deze houtlook tegels zijn bij uitstek geschikt om met vloerverwarming toe te passen. Door de, niet van echt te onderscheiden, houtstructuur krijgt dit interieur een warme uitstraling!

Tegels en vloerverwarming zijn elkaars beste vrienden en niet alleen qua comfort. Met keramische tegels in combinatie met vloerverwarming bespaart u al snel 10 tot 20 % op de energiekosten. De benodigde temperatuur om te stoken ligt lager en tegels geleiden en verspreiden warmte gelijkmatig door de ruimte. Nog een bijkomend voordeel van een tegelvloer: de luchtvochtigheid kan beter worden gereguleerd én er is minder stofcirculatie in huis. Ook fijn: in de zomer voelt een tegelvloer aangenaam koel aan. Kijkt u maar eens op onze pagina over keramisch parket voor nog meer sfeerbeelden.

2. Patroontegels in de hal en badkamer.

In deze woning is gekozen voor verschillende patroontegels. Wat een binnenkomer in de hal! De sfeer wordt meteen gezet door de kleurrijke tegels op de vloer in de hal, doorlopend in het toilet. In deze patroontegel zitten verschillende kleurtinten, waarbij de blauwe tint het uitgangspunt is voor de tegels op de toiletwand. Door een kleur te kiezen uit de patroontegel, ontstaat er een dynamisch geheel. Ook is er een tint uit de patroontegel gekozen om de kleur van de trapbekleding bij af te stemmen. Wat is het goed gelukt he? Ook op de badkamervloer zijn uitgesproken patronen te zien. Dit keer een grove variant met aanwezige kleuren en lijnen. Dit trekt meteen de aandacht! De bewoners gaven aan graag een tegel te willen met een wat ‘doorleefde’ look, alsof hij al wat jaren gebruikt is. Door de verschillende kleurnuances in de tegels ontstaat er een authentiek beeld. De donkere wandtegels zijn een stoer statement, dat zorgt voor diepte in de ruimte. In contrast daarop is er op de andere wanden gekozen voor een lichte Hollandse mix. Handvormtegels in de stijl van Friese witjes.