Terrazzo

Een restaurant om Blij van te worden! Chef-kok Auke en manager Anne laten u op een eigentijdse en enthousiaste manier kennis maken met verrassende gerechten, bijpassende wijnen, speciaalbieren en cocktail! Restaurant Blij is al jaren een hotspot aan de rand van het centrum in Utrecht met een groot terras aan de Vecht.

Geniet, proef en ontspan.

Een heerlijke plek waar u geniet van creatieve gerechten. De prettige bediening geeft u direct een warm welkom, u voelt zicht een ware gast. Onlangs heeft het restaurant een grondige verbouwing ondergaan. Het is prachtig geworden! Naast dat u kunt genieten van de de mooie inrichting, zachte kleuren en decoratie in het restaurantgedeelte, kunt u in stijl naar de opgeknapte toiletruimtes. Hier is de keuze gevallen op een terrazzotegel op de vloer in combinatie met een langwerpige, groene tegel op de wand. Een gouden combinatie met een mooi resultaat!