Zeeland – Havenzicht

Wandtegel badkamer

PROJECT | Suite ‘Anna van Bourgondië’ is een ruime tweepersoons suite in @restaurantheerlijckhavenzicht van @havenzichtvakanties.

Vanuit de romantische slaapkamer loopt u zo de ruime badkamer ensuite in. Prachtig he? En zo stijlvol! ✨️

Anna van Bourgondië was de stichteres van Sint-Annaland en kreeg in het jaar 1475 het octrooi voor de bedijking. Zij vormde grote delen van de Zeeuwse slikken en schorren om tot vruchtbaar land. Ook in Sint-Annaland. Haar noeste arbeid wordt geëerd met de Anna van Bourgondië suite.

Een zeer ruim tweepersoons suite van bijna 70 vierkante meter met een ruime badkamer en suite in combinatie met de romantische slaapkamer. U vindt er een aparte zitkamer in combinatie met een luxe keukeneiland, met alle voorzieningen die daarbij horen. Op uw kamer dineren? Dat is hier geen enkel probleem, u heeft uitzicht op de Molendijk met aan het eind ervan de oudste houten molen van Zeeland. Naast de centrale verwarming zorgt de gaskachel voor extra warme én sfeer. De zachte gloed van de toegepaste meekrapkleuren (een regioproduct uit de middeleeuwen) zorgt voor een aangename sfeer in deze ruimte. Deze suite is zeer geschikt als bruidssuite of voor een andere memorabele gelegenheid.

Op de wand ziet u een 60 x 60 tegel met een vintage decor in blauwtint. Deze grote wandtegels zijn in verschillende zachte tinten beschikbaar.