Maarssen – Keuken

keramisch Belgisch hardsteenvloer in een landelijke keuken in Maarssen

Op deze keukenwand zijn lichte, rechthoekige handvormtegels te zien: Azulejos

De Azulejos is een handgemaakte wandtegel. Deze wordt gemaakt in een pittoresk atelier in L’Acora. Hier in het binnenland van Spanje geven beoefende vakmensen vorm aan deze retrotegels. Deze tegels worden ook wel Azulejos genoemd.

Bijzonder aan deze tegels zijn de prachtige glazuren en het craquelé effect. Met bijna 50 verschillende kleuren is het assortiment breed en veelzijdig. Deze eigenschappen laten zien met hoeveel passie en vakmanschap en deze ambachtelijke Spaanse retro tegels gemaakt zijn.

Natuursteen

Op de vloer in deze keuken liggen mooie natuurteenlook tegels. Echt natuursteen is, zoals de naam al doet denken, een product van de natuur zelf en biedt vele mogelijkheden. Met de uitstraling van natuursteen voegt u een zeer stijlvol design toe in uw woning. Vloertegels van natuursteen zorgen daarnaast voor een levendig interieur waar u eindeloos lang van kunt genieten. Om u daarbij zo goed mogelijk te kunnen helpen bieden wij een uitgebreid assortiment vloertegels van natuursteen aan, die zowel stijlvol als duurzaam zijn. Een natuurstenen vloer gaat dan vaak ook lang mee in goede staat. We beschikken over verschillende uitvoeringen van natuursteenstegels. Dit zorgt er voor dat wij voor elk interieur een harmonieuze combinatie kunnen bieden.

Keramisch natuursteen

Bij echte natuursteentegels moet er ook rekening gehouden worden met de poreusheid van de tegel en of het bijv. in een drukbelopen ruimte geplaatst gaat worden. We bieden ook een alternatief: de keramische tegel met de look van een echte natuursteentegel. Een keramische tegel wordt door mensen gemaakt en bestaat uit gebakken aarde en mineralen. Om de tegels er als natuursteen uit te laten zien worden fabrieksmatig verschillen in de tegels gecreëerd en de glazuurlaag die in alle kleuren kan worden aangebracht maken de tegel waterbestendig. Keramische tegels zijn in principe dus weinig tot niet poreus.