Patroontegels

Florencio Rojizo

1. Patroontegels: een echte blikvanger!

Patroontegels zijn uitermate geschikt als blikvanger op de vloer en als sfeermaker in uw huis. Patroontegels geven uw ruimte een klassieke, landelijke, industriële of Art Deco uitstraling. Smaakvol in oude en nieuwe huizen. Met gedecoreerde tegels maakt u de mooiste patronen.
Het leuke aan patroontegels is dat ze in elke ruimte toepasbaar zijn. Klanten bekleden er hun vloer mee, voorzien een accentmuur in de badkamer met deze tegels en ook als spatwand in de keuken zijn ze een populaire oplossing. We hebben ook patroontegels voor buiten, deze zijn vorstbestendig. Hiermee wordt uw terras de blikvanger van de tuin!

2. Patroontegels: allerlei soorten en maten.

U kunt ons assortiment in de winkel komen bekijken. Hier hebben we verschillende series staan; van meer klassieke, Franse patronen tot moderne varianten met geografische vormen. Ook op onze website krijgt u een realistisch beeld van de keuze die er is én kunt u online bestellen. Webshop: www.patroontegelwinkel.nl Liever eerst een tegel even thuis bekijken? Dat kan! We bieden een sample-systeem aan. Het lenen van de samples is kosteloos. Om te voorkomen dat de samples weggegooid worden na beoordeling hebben wij een statiegeldsysteem waar je monstertegels maximaal 4 weken mee kunt lenen. Op deze manier kan de sample dus meerdere malen gebruikt worden en houden we de milieu-impact beperkt. Meer informatie vindt u op onze sample-pagina.