Budget tegels

MAWI Tegels – Groot assortiment vloertegels, wandtegels en natuursteen voor ieder budget

Ben je op zoek naar de mooiste tegels voor jouw woning? Dan ben je bij MAWI Tegels aan het juiste adres! Ons bedrijf biedt namelijk een zeer uitgebreid assortiment van vloertegels, wandtegels en natuursteen in diverse kleuren, maten en patronen. En het beste van alles? Door onze directe contacten met verschillende fabrieken in Italië, Duitsland, Portugal en Spanje kunnen wij de tegels aanbieden voor de beste prijzen van Nederland!

Vloertegels voor ieder budget

Vanuit onze winkel in Maarssen, direct aan de A2 Utrecht-Amsterdam, is het mogelijk om tegels te kopen voor ieder budget. We hebben een ruim aanbod aan verschillende maten vloertegels, zoals 30×30, 30×60, 45×45, 60×60 en zelfs 120×60 vloertegels! Per type tegel zie je de prijs en de specificaties, inclusief foto’s van klanten die reeds budget tegels gekocht hebben.

Maar ook als je wat meer te besteden hebt, vind je bij MAWI Tegels vast en zeker wat je zoekt. Wij bieden namelijk niet alleen goedkope budget tegels aan, maar ook wat duurdere luxere varianten! Dit allemaal zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Service op maat

Bij ons staat service hoog in het vaandel. Wij willen ervoor zorgen dat jij als klant tevreden bent met je aankoop. Daarom helpen onze interieuradviseurs jou graag om de mooiste woonkamer of badkamer te maken. Bovendien bezorgen wij je budget tegels graag, onder garantie, bij je thuis. Afhalen is ook mogelijk; tijdens openingsuren of op afspraak kun je je tegels afhalen in ons afhaalmagazijn bij de showroom in Maarssen, centraal gelegen aan de A2 Utrecht – Amsterdam.

Het gemak van online bestellen

Het grote voordeel van het kopen van budget tegels bij MAWI Tegels is natuurlijk het gemak waarmee dit de doen is! Onze interieuradviseurs zijn allemaal geschoold om het mooiste ontwerp voor jou te maken en daarom is het eenvoudig mogelijk binnen een paar stappen jouw bestelling te plaatsen.

Neem wel bij voorkeur wat gegevens van je woning mee, dit betreft vooral gegevens met betrekking tot de totale afmeting van de ruimte waar de budget tegels komen te liggen en eventuele toebehoren als lijm, voeg, onderhoudsmiddelen, bezorggegevens en andere wensen. Onze prijzen zijn per m² weergegeven en altijd inclusief BTW, zodat je nooit voor nare verrassingen komt te staan. Je kunt altijd contact met ons opnemen wanneer je graag de tegel even wil zien en voelen. Een aankoop als deze doe je namelijk niet zomaar, dus het is goed om je te laten adviseren! Wij helpen je graag.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om even te bellen! 0346 75 18 65.

 

Geef een reactie