Decortegels

Decortegels voor een stijlvol interieur

Decortegels zijn tegels met een hoog designgehalte die de ruimte in je woning een sprekend en dynamisch karakter geven! In een decor zorgen verschillende tegels samen voor een patroon of afbeelding. Deze veelzijdigheid maakt decortegels geschikt voor zowel de vloer als de wand in verschillende ruimtes.

Een opvallend decor

Door de verscheidenheid in patroon en kleur kun je kiezen voor een opvallend decor als eye-catcher in uw interieur. Het decor hoeft echter niet per definitie zo uitgesproken te zijn. Er zijn genoeg tegels met een subtiel patroon en tint voor een rustiger resultaat.

Onderhoudsarm

Een van de grote voordelen van een decorvloer is dat de tegels onderhoudsarm zijn. Zo is een decortegel niet gevoelig voor zuren en vetvlekken en door de hardheid kras- en slijtvast. Een decortegel wordt machinaal vervaardigd en op hoge temperaturen gebakken. Dit zorgt voor de hardheid en krasvastheid van decortegels.

Kies daarom voor decortegels bij het creëren van een stijlvol interieur dat tijdloos is, elegantie uitstraalt en jarenlang mooi blijft.