Hexagon

Trendy hexagon tegels: prachtige opties voor elke ruimte

Het gebruik van hexagonale tegels, (hexagon) is de afgelopen jaren sterk toegenomen in populariteit. Deze tegels hebben zes gelijke zijden en worden daardoor ook wel honingraattegels genoemd. Wij van MAWI Tegels vinden hexagontegels een bijzondere verschijning, zowel qua vorm van tegels, maar ook door de excentrieke en eigentijdse uitstraling. Ze zijn niet alleen trendy om te zien, maar ook perfect geschikt om keukenwanden op te fleuren en als accentmuur in badkamers te dienen. Maar ook op de vloer in gangen en toiletruimtes kunnen deze tegels zorgen voor een unieke sfeer.

Een veelzijdig ontwerp

Hexagonvormige tegels zijn perfecte opties voor wanden, omdat ze precies passen door hun gelijke zeshoekige zijden en het patroon dus nooit wordt onderbroken. Voor vloeren kunnen deze tegels gecombineerd worden met andere tegels, waardoor een erg creatief patroon kan ontstaan. Hexagontegels komen in diverse kleuren en afwerkingen, waaronder glanzend, mat, geribbeld en ongeglazuurd. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende materialen zoals keramiek, porselein en natuursteen. Elke materiaal heeft zijn eigen specifieke kenmerken en voordelen.

Eindeloos combineren

Bent je op zoek naar bijpassende zeshoekige tegels? Geen probleem, we bieden inspiratie voor verschillende patronen en combinaties. Wat dacht je van een grijze hexagonwand gecombineerd met zwarte accenten? Of juist een kleurrijk ontwerp voor de badkamerwand om een fris en speels resultaat te krijgen. En niet alleen in badkamers, keukens en gangen worden deze tegels gebruikt; ook voor het betegelen van open haarden of decoratieve tafelbladen zijn ze perfect.

Ontdek onze uitgebreide collectie hexagon tegels

Kom langs bij onze winkel in Maarssen en raak geïnspireerd door onze brede selectie hexagonale tegels. Ons deskundig team helpt u graag bij het kiezen van de juiste vloer- of wandtegels die passen binnen uw interieurontwerp. Hexagonvormige tegels zijn een trendy en veelzijdige optie die elke ruimte zullen verfraaien!

Hexagon tegels online bestellen? Bekijk het ruime aanbod op onze webshop.