Keramisch Parket

Keramisch parket: dé ideale vloeroplossing van MAWI Tegels

MAWI Tegels biedt een ruim assortiment aan keramisch parket, waar houtliefhebbers ongetwijfeld dol op zullen zijn! Met een houtstructuur die nauwelijks is te onderscheiden van echt hout, brengt u met deze tegels de warmte en gezelligheid van de natuur in uw huis, bedrijf of andere ruimte.

Waarom keramisch parket?

Met keramisch parket haalt u niet alleen het beste van twee werelden in huis. Dit type tegels heeft ook een aantal bijna onmiskenbare voordelen, ten opzichte van echt hout. Zo zijn keramische tegels beter bestand tegen slijtage en krassen, en blijven ze er langer als nieuw uitzien. Omdat Keramisch Parket bij uitstek geschikt is om met vloerverwarming met warmptepomp toe te passen, is het ideaal voor elk seizoen. Keramisch parket werkt niet en trekt niet krom, en het is bovendien een uitstekende warmtegeleider, in tegenstelling tot een echte houten vloer.

Onderhoudsvrij en anti-allergisch

Een ander groot voordeel van keramisch parket is dat het onderhoudsvrij is. Nooit meer schuren, lakken of behandelen met olie. Het enige wat uw houtlookvloer graag ziet, is zo nu en dan de stofzuiger en af en toe een dweil! Hierdoor blijven uw tegels jarenlang mooi. Keramisch parket is ook anti-allergisch, en dus super geschikt als u huisdieren heeft.

Bekijk ons assortiment

Benieuwd geworden naar ons assortiment? Op onze website kunt u een indruk krijgen van alle houtlooktegels die wij te bieden hebben. Wilt u de tegels liever in het echt bekijken en voelen? Breng dan gerust een bezoek aan onze showroom in Maarssen! Onze specialisten staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. Neem bij mogelijkheid de maten/plattegronden van uw woning mee! De koffie staat alvast voor u klaar!

Geef een reactie