Natuursteen Bilthoven

Prachtige natuursteen vloer in Bilthoven | MAWI Tegels en Natuursteen

Zoekt u naar een natuursteen vloer die uw huis in Bilthoven af maakt? Zoek dan niet verder! MAWI Tegels en Natuursteen, gevestigd in Maarssen en in de buurt van Bilthoven, biedt de perfecte oplossing. Natuursteen is een uniek product van moeder natuur dat leeft en karakter geeft aan uw interieur. Bij ons wordt de kwaliteit van elke natuurstenen vloer nauwlettend gecontroleerd, en alle vloeren worden met garantie geleverd.

Groot assortiment natuursteen vloeren in Bilthoven

Naast onze uitgebreide collectie tegelvloeren die we al jaren aanbieden, hebben we ons ook ontwikkeld tot volwaardig natuursteenspecialist bij MAWI Tegels. Onze showroom in Maarssen heeft een breed assortiment aan originele natuursteen vloeren, zoals graniet, kwartsiet, marmer, basalt, leisteen, zandsteen of hardsteen. Elke soort natuursteen heeft zijn unieke kenmerken en straalt zijn eigen sfeer uit. Bezoek onze showroom en spreek met onze specialisten om uw persoonlijke wensen door te nemen. U bent dagelijks welkom zonder afspraak bij onze showroom in Maarssen, bij Bilthoven.

Indien gewenst kunt u ook op afspraak (0346-751865) terecht bij onze showroom in Vianen (Utrecht), gevestigd vlakbij Bilthoven. Dit is de grootste showroom van West-Europa, met een oppervlakte van 4500 m2. Een absolute aanrader als u zich wil oriënteren op natuursteen vloeren!

Voordelen van een natuursteen vloer

Een natuursteen vloer brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Geschikt voor binnen én buiten
  • Duurzaam en sterk
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Uitstekende geleider voor vloerverwarming
  • Uniek qua kleur en structuur: past bij ieder interieur
  • Exclusieve uitstraling met een prachtige natuurlijke look

Natuursteen vloer van MAWI Tegels in Bilthoven

Wilt u meer informatie over onze natuursteen vloeren? Neem contact met ons op! Of nog beter, bezoek onze showroom in de buurt van Bilthoven om ons aanbod aan natuursteen te bekijken. Op zoek naar advies op het gebied van onderhoud en reiniging van uw natuurstenen vloer? MAWI Tegels staat voor u klaar.

We heten u van harte welkom in onze showroom bij dé voordeligste tegelspecialist voor Bilthoven. De showroom is gevestigd aan de Handelsweg 5a in Maarssen – Utrecht, vlakbij Bilthoven en direct aan de A2 Utrecht – Amsterdam. Twijfelt u of heeft u nog vragen? Bel ons op: 0346 75 18 65 of vul het contactformulier in. Wij sturen u dezelfde werkdag nog antwoord! 

Geef een reactie