Natuursteen Breukelen

 

MAWI Tegels en Natuursteen: Dé leverancier van natuursteen in de buurt van Breukelen

Ben je op zoek naar een prachtige natuursteen vloer in Breukelen? Stop dan met zoeken. MAWI Tegels en Natuursteen, gevestigd in Maarssen, heeft namelijk de vloer waar jij naar op zoek bent. Als specialist in natuursteen zorgen wij ervoor dat alle vloeren onder garantie worden geleverd. Door onze strenge kwaliteitscontroles is de kwaliteit van onze producten gewaarborgd.

Een groot assortiment natuursteen vloeren in Breukelen

Bij MAWI Tegels hebben wij ons door de jaren heen ontwikkeld tot volwaardig natuursteenspecialist. Naast ons uitgebreide assortiment aan tegelvloeren bieden wij nu ook een breed assortiment originele natuursteen vloeren aan. Of je nu kiest voor graniet, kwartsiet, marmer, basalt, leisteen, zandsteen of hardsteen, elke natuursteen heeft unieke kleureigenschappen en een eigen uitstraling. In onze showrooms bij Breukelen kun je zonder afspraak terecht om je wensen te bespreken met onze tegelspecialist. Maar ook als je niet in de buurt van Maarssen bent, het is mogelijk om ons op afspraak dagelijks te bezoeken in onze showrooms in Vianen (Utrecht) of Echt (Limburg). Onze showroom in Vianen is zelfs de grootste in West-Europa en is absoluut een aanrader!

Voordelen van een natuursteen vloer

Een natuursteen vloer heeft vele voordelen. Zo is de vloer geschikt voor binnen- en buitengebruik, duurzaam en sterk en eenvoudig schoon te houden. Daarnaast is het een uitstekende geleider voor vloerverwarming en past het door zijn unieke kleur en structuur bij ieder interieur. Een natuursteen vloer geeft jouw huis ook nog eens een exclusieve uitstraling door zijn natuurlijke look.

MAWI Tegels: Expert in natuursteen vloeren in Breukelen

Ben je op zoek naar meer informatie over de natuursteen vloeren van MAWI Tegels? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom vlakbij Utrecht om ons aanbod natuursteen te bekijken. Onze specialisten staan ook altijd klaar om jou te adviseren over onderhoud en reiniging van je natuurstenen vloer. Wij zijn dé voordeligste tegelspecialist voor Breukelen en onze showroom is gelegen aan de Handelsweg 5a in Maarssen – Utrecht, direct aan de A2 Utrecht – Amsterdam.

Heb je vragen? Bel dan naar 0346 75 18 65 of vul ons contactformulier in. Wij reageren dezelfde werkdag nog!

 

Geef een reactie