Natuursteen Dordrecht

Dé natuursteen vloer specialist in de buurt van Dordrecht: MAWI Tegels

Op zoek naar een prachtige natuursteen vloer in Dordrecht? Dan zit je goed bij MAWI Tegels en Natuursteen, gelegen in Maarssen op slechts 40 minuten afstand van Dordrecht. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment originele natuursteen vloeren, zoals graniet, marmer, leisteen, hardsteen en meer.

Groot assortiment natuursteen vloeren

Naast onze collectie tegelvloeren, zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardige natuursteenspecialist. Onze strenge kwaliteitscontroles garanderen de hoogste kwaliteit van al onze natuursteen vloeren. Bovendien leveren wij al onze vloeren onder garantie.

Elke natuursteen heeft unieke kleureigenschappen en structuur. In onze showrooms nodigen we je dan ook graag uit om je wensen te bespreken met onze specialisten. Dit kan zonder afspraak bij onze showroom in Maarssen bij Dordrecht. Maar je kunt ook op afspraak terecht bij onze showrooms in Vianen of Echt.

Voordelen van een natuursteen vloer

Een vloer van natuursteen brengt vele voordelen met zich mee. Zo is het geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten, duurzaam, eenvoudig schoon te houden en geeft het een exclusief karakter aan je interieur door de natuurlijke look. Daarnaast is natuursteen ook nog eens een uitstekende geleider voor vloerverwarming.

MAWI Tegels in Dordrecht

Wil je meer informatie over onze natuursteen vloeren of heb je vragen over onderhoud en reiniging? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom om het aanbod te bekijken en advies te vragen aan onze specialisten.

Kom langs bij onze showroom vlakbij Dordrecht, gelegen aan de Handelsweg 5a in Maarssen-Utrecht. Bel voor een afspraak naar 0346-751865 of vul het contactformulier in op onze website. Wij beantwoorden al je vragen graag dezelfde werkdag nog!

Geef een reactie