Natuursteen Hendrik Ido Ambacht

MAWI Tegels en Natuursteen: dé plek voor natuursteen vloeren in Hendrik Ido Ambacht

Ben je op zoek naar een prachtige natuursteen vloer in Hendrik Ido Ambacht? Dan ben je bij MAWI Tegels en Natuursteen in Maarssen aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment originele natuursteen vloeren van de hoogste kwaliteit, die we onder garantie leveren dankzij ons strenge kwaliteitscontroleproces. We hebben al veel tevreden klanten mogen helpen, waaronder in de nieuwbouwwijk De Volgerlanden.

Groot assortiment originele natuursteen vloeren

Naast onze uitgebreide collectie tegelvloeren, hebben we ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwaardig natuursteenspecialist. Bij ons vindt je een breed assortiment aan verschillende soorten natuursteen vloeren, zoals graniet, kwartsiet, marmer, basalt, leisteen, zandsteen en hardsteen. Elke steensoort heeft unieke kleureigenschappen en een eigen uitstraling. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag in onze showroom in Maarssen, waar je zonder afspraak dagelijks welkom bent, of in onze showroom in Vianen (Utrecht), vlakbij Hendrik Ido Ambacht, waar je ook dagelijks terecht kunt.

Voordelen van een natuursteen vloer

Een natuursteen vloer biedt vele voordelen ten opzichte van andere vloeren. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, duurzaam en sterk, eenvoudig schoon te houden en een uitstekende geleider voor vloerverwarming. Bovendien heeft het een unieke kleur en structuur die past bij ieder interieur en een exclusieve uitstraling door de natuurlijke look.

MAWI Tegels: dé tegelspecialist voor Hendrik Ido Ambacht

Wil je meer informatie over ons assortiment natuurstenen vloeren? Neem dan gerust contact op! Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom in Maarssen of Vianen om ons aanbod te bekijken. We adviseren je ook graag over onderhoud en reiniging van je natuursteen vloer.

Onze showroom in Maarssen is gelegen aan de Handelsweg 5a op slechts 40 minuten rijden van Hendrik Ido Ambacht. Onze showroom in Vianen (Utrecht) is met maar liefst 4500 m2 de grootste showroom van West-Europa en absoluut een aanrader als je je op natuursteen wilt oriënteren! Kortom, kom gerust langs en ontdek zelf waarom wij dé voordeligste tegelspecialist zijn voor Hendrik Ido Ambacht. De koffie staat al voor je klaar!

Heb je vragen? Bel ons dan op 0346 75 18 65. Je kunt ook het contactformulier invullen en dan beantwoorden we jouw vraag nog dezelfde werkdag. Meer informatie vind je op onze website www.mawitegels.nl.

 

Geef een reactie