Natuursteen IJsselstein

Natuursteen Vloeren IJsselstein – MAWI Tegels heeft het!

Wil je graag die perfecte natuursteen vloer hebben in IJsselstein? Dan moet je bij MAWI Tegels en Natuursteen zijn, gelegen in Maarssen en vlakbij IJsselstein. Wij leveren de vloer waar jij naar zoekt. Onze natuurstenen zijn unieke en levendige natuurproducten. De kwaliteit van de stenen is gewaarborgd door onze strenge kwaliteitscontroles en daarom leveren wij al onze vloeren onder garantie.

Een groot assortiment aan natuursteen vloeren in IJsselstein

Naast onze uitgebreide collectie tegelvloeren, zijn wij in de afgelopen jaren echte natuursteenspecialisten geworden. MAWI Tegels heeft een breed assortiment aan originele natuursteen vloeren beschikbaar. Kies je voor graniet, kwartsiet, marmer, basalt, leisteen, zandsteen of hardsteen? Elke natuursteen heeft zijn eigen kleureigenschappen en unieke uitstraling. Bezoek onze showrooms en bespreek jouw wensen met onze experts. Zonder afspraak ben je welkom in Maarssen, vlakbij IJsselstein. Wil je liever op afspraak komen? Dat kan ook dagelijks in onze showroom in Vianen (Utrecht), vlakbij IJsselstein. Dit is de grootste showroom van West-Europa en absoluut een aanrader als je jezelf wilt oriënteren op natuursteen.

Voordelen van een natuursteen vloer

Er zijn veel voordelen om te kiezen voor een natuursteen vloer. Een aantal voordelen zijn:

  • Geschikt voor binnen én buiten gebruik
  • Duurzaam en sterk
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Uitstekende geleider voor vloerverwarming
  • Uniek qua kleur en structuur: past bij ieder interieur
  • Exclusieve uitstraling door natuurlijke look

Natuursteen vloer van MAWI Tegels in IJsselstein

Wil je meer informatie over onze natuursteen vloeren? Neem dan gerust contact met ons op! Of bezoek onze showroom in de buurt van IJsselstein om het aanbod aan natuursteen te bekijken. MAWI Tegels kan je ook adviseren over het onderhoud en het reinigen van jouw natuursteen vloer.

Welkom in onze showroom bij dé voordeligste tegelspecialist voor IJsselstein. Onze showroom is gevestigd aan de Handelsweg 5a in Maarssen-Utrecht, op slechts 10 minuten afstand van IJsselstein, langs de A2 Utrecht-Amsterdam.

Heb je vragen? Bel ons op 0346 75 18 65 of vul het contactformulier op onze website in. Wij sturen je dezelfde werkdag nog een antwoord. Ontdek nu onze collectie en professionele service op www.mawitegels.nl!

Geef een reactie