Natuursteen Leerdam

MAWI Tegels en Natuursteen biedt de mooiste natuursteen vloeren in Leerdam

Ben je op zoek naar een prachtige natuurstenen vloer in Leerdam? Dan ben je bij MAWI Tegels en Natuursteen in Maarssen aan het juiste adres! Natuursteen is namelijk een uniek en levendig materiaal dat elke vloer een bijzondere uitstraling geeft. Bij MAWI Tegels worden alle vloeren onder garantie geleverd en is de strenge kwaliteitscontrole gewaarborgd.

Groot assortiment natuursteen vloeren in Leerdam

Naast een uitgebreide collectie tegelvloeren heeft MAWI Tegels zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwaardige specialist in natuursteen. Voor elk type natuursteen zoals graniet, kwartsiet, marmer, basalt, leisteen, zandsteen of hardsteen kun je bij ons terecht. Elke soort steen heeft zijn eigen unieke kleureigenschappen en structuur. Wil je meer weten? Kom dan gerust langs in onze showrooms en bespreek je wensen en ideeën met onze specialisten. Zonder afspraak verwelkomen wij je graag in onze showroom in Maarssen, vlakbij Leerdam. Ook in Vianen (Utrecht) hebben wij een showroom van maar liefst 4500 m2 die dagelijks geopend is en waar je op afspraak terecht kunt.

Voordelen van een natuursteen vloer

Een natuurstenen vloer biedt vele voordelen: geschikt voor binnen en buiten gebruik, duurzaam en sterk, eenvoudig schoon te houden, uitstekende geleider voor vloerverwarming, uniek qua kleur en structuur en past bij ieder interieur door zijn natuurlijke uitstraling.

Natuursteen vloer van MAWI Tegels in Leerdam

Wil je meer informatie over een natuurstenen vloer van MAWI Tegels? Neem dan gerust contact met ons op! Ook ben je altijd welkom in onze showrooms om ons aanbod met eigen ogen te bekijken. Naast het leveren van de mooiste vloeren adviseren wij ook graag over het onderhoud en de reiniging van jouw natuurstenen vloer.

De voordeligste tegelspecialist voor Leerdam en omstreken

Onze showroom is gelegen aan de Handelsweg 5a in Maarssen, op slechts 10 minuten afstand van zowel Leerdam en omstreken. MAWI Tegels en Natuursteen biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding voor tegels in deze regio en garandeert altijd de hoogste kwaliteit materialen. Nog vragen? Bel ons op 0346 75 18 65 of vul het contactformulier in. Wij beantwoorden je bericht nog dezelfde werkdag! Bezoek ook onze website www.mawitegels.nl.

Geef een reactie