Natuursteen Nieuwegein

Prachtige natuursteen vloeren in Nieuwegein – MAWI Tegels is uw specialist!

Bent u op zoek naar een prachtige natuursteen vloer in Nieuwegein? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! MAWI Tegels en Natuursteen, gelegen in Maarssen nabij Nieuwegein, biedt een ruim assortiment aan kwalitatieve natuursteen vloeren die exclusiviteit uitstralen. Wij garanderen de beste kwaliteit door middel van strenge controles en bieden onze klanten garantie op alle vloeren.

Groot assortiment natuursteen vloeren

MAWI Tegels heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van natuursteen in Nieuwegein en omgeving. Naast onze collectie tegelvloeren, kunt u kiezen uit diverse soorten natuursteen. Denk hierbij aan graniet, kwartsiet, marmer, basalt, leisteen, zandsteen en hardsteen. Elke steen heeft unieke eigenschappen wat betreft kleur en structuur. Bezoek gerust onze showroom in Maarssen en bespreek uw wensen met onze specialisten. U bent welkom zonder afspraak en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Voordelen van een natuursteen vloer

Een natuursteen vloer kent vele voordelen. Zo is het geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik, duurzaam en sterk, eenvoudig schoon te houden en een uitstekende geleider voor vloerverwarming. Daarnaast heeft elke steen een unieke kleur en structuur wat past bij ieder interieur. Een natuursteen vloer geeft uw woning een exclusieve uitstraling door de natuurlijke look.

Natuursteen vloer van MAWI Tegels in Nieuwegein

Bent u geïnteresseerd in een natuursteen vloer van MAWI Tegels? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook langskomen in onze showroom nabij Nieuwegein om ons aanbod te bekijken. Naast levering kunnen wij u ook adviseren over het onderhoud en reiniging van uw natuursteen vloer.

Welkom bij MAWI Tegels, dé voordeligste tegel- en natuursteenspecialist voor Nieuwegein en omgeving. Onze showroom is gelegen aan de Handelsweg 5a in Maarssen, op slechts 10 minuten afstand van Nieuwegein via de A2 Utrecht – Amsterdam. Heeft u vragen? Bel ons op 0346-751865 of vul ons contactformulier in op onze website www.mawitegels.nl. Wij beantwoorden uw vraag nog dezelfde werkdag!

Geef een reactie