Natuursteen Papendrecht

MAWI Tegels en Natuursteen: dé plek voor natuursteen vloeren in Papendrecht

Bent u op zoek naar een prachtige natuursteen vloer in Papendrecht? Zoek dan niet verder, bij MAWI Tegels en Natuursteen in Maarssen heeft u gevonden wat u zoekt. Natuursteen is een uniek en levendig materiaal en dankzij ons strenge kwaliteitscontroles garanderen wij u topkwaliteit en leveren wij alle vloeren onder garantie.

Groot assortiment natuursteen vloeren in Papendrecht

Wist u dat MAWI Tegels zich naast tegelvloeren gespecialiseerd heeft in natuursteen- vloeren? Wij kunnen u daarom een breed assortiment originele natuursteen vloeren aanbieden zoals graniet, kwartsiet, marmer, basalt, leisteen, zandsteen of hardsteen waardoor u gegarandeerd vindt wat u zoekt voor uw huis. Onze natuurstenen zijn uniek qua kleureigenschappen en hebben een eigen uitstraling. Bezoek onze showrooms in Maarssen en bespreek uw wensen met onze expert op het gebied van natuursteen. Kom gerust langs wanneer u wilt, de showroom is open zonder afspraak.

Voordelen van een natuursteen vloer

Een natuursteen vloer biedt vele voordelen:

  • Geschikt voor binnen én buiten gebruik
  • Duurzaam en sterk
  • Makkelijk te reinigen
  • Uitstekende geleider voor vloerverwarming
  • Uniek qua kleur en structuur, past bij ieder interieur
  • Exclusieve uitstraling door natuurlijke look

Natuursteen vloer van MAWI Tegels in Papendrecht

Wilt u een prachtige en duurzame natuursteen vloer van MAWI Tegels in Papendrecht? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie! Wij verwelkomen u ook graag in onze showroom vlakbij Papendrecht om ons aanbod aan natuursteen te bekijken. Bij MAWI tegels gaan we altijd met uiterste zorgvuldigheid om met onderhoud en reiniging van uw natuursteen vloer.

Welkom in onze showroom! De grootste showroom van West-Europa direct aan de A2 Utrecht – Amsterdam, gelegen aan de Handelsweg 5a in Maarssen- Utrecht op slechts 40 minuten afstand van Papendrecht.

Voor vragen bel: 0346 75 18 65 of vul het contactformulier in, wij sturen u dezelfde werkdag nog antwoord! Kijk ter inspiratie op www.mawitegels.nl

Geef een reactie