Natuursteen Rotterdam

Natuursteen Vloeren in Rotterdam – MAWI Tegels en Natuursteen

Ben je op zoek naar een prachtige natuurstenen vloer in Rotterdam? Bij MAWI Tegels en Natuursteen in Maarssen, gelegen in de buurt van Rotterdam, vind je gegarandeerd de vloer van je dromen. Natuursteen is een uniek en levendig materiaal dat door onze strenge kwaliteitscontroles altijd gegarandeerde kwaliteit en garantie biedt.

Ruime keuze aan natuursteen vloeren in Rotterdam

Naast ons uitgebreide assortiment tegelvloeren hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé natuursteenspecialist bij uitstek. Bij MAWI Tegels vind je een breed scala aan originele en exclusieve natuursteen vloeren. Of je nu gaat voor graniet, kwartsiet, marmer, basalt, leisteen, zandsteen of hardsteen – elke natuursteen heeft zijn eigen unieke kleureigenschappen en uitstraling. Kom gerust eens langs in onze showroom bij Rotterdam en bespreek je wensen met onze ervaren tegelspecialist. Zonder afspraak ben je dagelijks welkom in onze showroom in Maarssen, bij Rotterdam.

Maak je liever wel een afspraak? Dat kan! Bel gerust naar (0346-751865) om een afspraak te maken in onze showrooms in Vianen (Utrecht) of Echt (Limburg). Met onze grootste showroom van West-Europa bieden wij je een uitzonderlijke ervaring als je op zoek bent naar natuursteen.

De voordelen van een natuursteen vloer

Een natuursteen vloer heeft vele voordelen. Zo is het niet alleen geschikt voor binnen- en buitengebruik, maar is deze ook duurzaam, sterk en eenvoudig schoon te houden. Daarnaast is natuursteen ook nog eens de perfecte geleider voor vloerverwarming en past het dankzij zijn unieke kleur en structuur bij elk interieur. Kies voor een exclusieve uitstraling met onze natuurstenen vloeren.

Een Natuursteen Vloer van MAWI Tegels in Rotterdam

Wil je meer informatie over de natuursteen vloeren van MAWI Tegels in Rotterdam? Neem gerust contact met ons op! Uiteraard ben je ook welkom in onze showroom bij Rotterdam om het aanbod natuursteen te bekijken. Wij kunnen je ook adviseren op het gebied van onderhoud en reiniging van je natuursteen vloer.

Welkom bij dé voordeligste tegelspecialist voor Rotterdam. Onze showroom ligt direct aan de A2 Utrecht – Amsterdam en bevindt zich aan de Handelsweg 5a in Maarssen – Utrecht, op slechts 40 minuten afstand van Rotterdam.

Heb je vragen? Bel ons op 0346 75 18 65 of vul ons contactformulier in. Wij zullen dezelfde werkdag nog antwoorden! Bezoek onze website op www.mawitegels.nl voor meer informatie over onze natuursteen vloeren in Rotterdam.

Geef een reactie