Natuursteen Sliedrecht

MAWI Tegels: Natuursteen vloeren in Sliedrecht & omgeving

Op zoek naar een prachtige natuurstenen vloer in Sliedrecht? Bij MAWI Tegels en Natuursteen in Maarssen, vlakbij Sliedrecht kunt u de vloer van uw dromen vinden. Natuursteen is een unieke en levendige materiaal. De strenge kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat wij altijd topkwaliteit leveren met garantie.

Groot assortiment natuursteen vloeren in de buurt van Sliedrecht.

Onze collectie tegelvloeren is uitgebreid, en de laatste jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een volwaardig natuursteenspecialist. Wij bieden een breed assortiment aan originele natuursteen vloeren te koop. Of u nu kiest voor graniet, kwartsiet, marmer, basalt, leisteen, zandsteen of hardsteen – elke natuursteen heeft unieke kleureigenschappen en een eigen charme. Kom onze showrooms bekijken en bespreek uw wensen met onze deskundigen zonder afspraak.

Bezoek de grootste showroom van West-Europa in Vianen (Utrecht).

Naast de showroom in Maarssen, kunt u ook bij onze vestiging in Vianen terecht om het assortiment te bekijken. Gelegen nabij Utrecht en op steenworp afstand van Sliedrecht beschikken wij over maar liefst 4500m2 showroom – de grootste in West-Europa! Een echte aanrader als u zich op natuursteen oriënteert. Maak gerust geheel vrijblijvend een afspraak via 0346-751865 of kom op eigen gelegenheid langs.

Waarom kiezen voor een natuursteen vloer van MAWI Tegels?

Er zijn vele voordelen aan het kiezen van een natuursteen vloer:

  1. Geschikt voor binnen en buiten gebruik
  2. Duurzaam en sterk
  3. Eenvoudig schoon te houden
  4. Uitstekende geleider van vloerverwarming
  5. Uniek qua kleur en structuur: past bij ieder interieur
  6. Exclusieve uitstraling door zijn natuurlijke elegantie

Contact & Afspraak

Wilt u meer informatie over een natuursteen vloer van MAWI Tegels of weet u al precies welke tegel u wilt? Neem contact met ons op! Wij ontvangen u ook graag in onze showroom vlakbij Sliedrecht waar wij u graag adviseren op het gebied van onderhoud en reiniging van uw natuursteen vloer. Bezoek ons zonder afspraak in Maarssen of maak een afspraak in Vianen via 0346 75 18 65 – de voordeligste tegelspecialist in Sliedrecht en omgeving. Tot snel!

Meer weten? Kijk op onze website www.mawitegels.nl of bel: 0346 75 18 65.

Geef een reactie