Natuursteen Soest

Prachtige Natuursteen Vloeren in Soest – MAWI Tegels en Natuursteen

Bij MAWI Tegels en Natuursteen, in de buurt van Soest, bent u aan het juiste adres voor uw prachtige natuursteen vloer. Onze strenge kwaliteitscontroles waarborgen de kwaliteit van onze natuurstenen vloeren. Daarnaast worden al onze vloeren geleverd onder garantie.

Groot Assortiment Natuursteen Vloeren in Soest

Naast onze uitgebreide collectie tegelvloeren hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé natuursteenspecialist. Bij MAWI Tegels vindt u een breed assortiment originele natuursteen vloeren. Of u nu op zoek bent naar graniet, kwartsiet, marmer, basalt, leisteen, zandsteen of hardsteen, bij ons hebben wij het allemaal. Elke natuursteen heeft unieke kleureigenschappen en een eigen uitstraling. In onze showrooms in Maarssen en Vianen kunt u zonder afspraak langskomen om uw wensen te bespreken met onze specialisten.

Voordelen van een Natuursteen Vloer

Een natuursteen vloer biedt vele voordelen, zoals dat deze geschikt is voor zowel binnen als buiten gebruik. Daarnaast is een natuursteen vloer duurzaam, sterk en eenvoudig schoon te houden. Ook is een natuurstenen vloer een uitstekende geleider voor vloerverwarming. Door de unieke kleur en structuur past een natuursteen vloer bij ieder interieur en geeft het een exclusieve uitstraling door de natuurlijke look.

Natuursteen Vloer bij MAWI Tegels in Soest

Wilt u meer informatie over een natuursteen vloer van MAWI Tegels? Neem dan contact met ons op! In onze showroom in Maarssen, of onze grootste showroom van West-Europa in Vianen (Utrecht) vlakbij Soest, kunt u ons breed assortiment aan natuurstenen vloeren bekijken. Daarnaast voorzien wij u graag van advies op het gebied van onderhoud en reiniging van uw natuursteen vloer.

Kom naar onze showroom dichtbij Soest aan de Handelsweg 5A in Maarssen-Utrecht, direct aan de A2 Utrecht-Amsterdam en op slechts 27 minuten afstand van Soest. Heeft u nog vragen? Bel ons gerust op 0346 75 18 65 of vul ons contactformulier in. Wij sturen u dezelfde werkdag nog een antwoord. Bezoek ook onze website www.mawitegels.nl voor meer informatie.

Geef een reactie