Natuursteen Utrecht

Natuursteen Utrecht: MAWI Tegels en Natuursteen heeft het!

Ben je op zoek naar een prachtige natuursteen vloer in Utrecht? Zoek dan niet verder! Bij MAWI Tegels en Natuursteen, gelegen in Maarssen op de grens met Utrecht, hebben wij dé vloer die je zoekt. Onze strenge kwaliteitscontroles garanderen de kwaliteit van onze natuursteen vloeren en daarom worden ze allen onder garantie geleverd.

slideroriginal2

Groot assortiment natuursteen vloeren in Utrecht

Naast ons uitgebreide assortiment tegelvloeren hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot volwaardig natuursteenspecialist. Door ons brede assortiment kunnen wij diverse soorten natuursteen vloeren leveren zoals graniet, kwartsiet, marmer, basalt, leisteen, zandsteen en hardsteen. Elke natuursteen heeft unieke kleureigenschappen en een eigen uitstraling waardoor er altijd iets passend is bij jouw wensen. Bezoek onze showroom en bespreek met onze tegelspecialist welke vloer het beste bij jou past.

Bezoek onze showroom voor inspiratie

In Maarssen, bij Utrecht bent u dagelijks welkom zonder afspraak. Je kunt ook op afspraak (0346-751865) dagelijks terecht bij de Showroom in Vianen (Utrecht). Dit is de grootste showroom van West-Europa en een absolute aanrader als je op zoek bent naar inspiratie en oriënteert op natuursteen.

Voordelen van een natuursteen vloer

Een natuursteen vloer heeft vele voordelen en is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Enkele voordelen van een natuursteen vloer zijn:

  • Duurzaam en sterk
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Uitstekende geleider voor vloerverwarming
  • Uniek qua kleur en structuur: past bij ieder interieur
  • Exclusieve uitstraling door natuurlijke look
Stone Panels Snow White Marble
Stone Panels Snow White Marble

Natuursteen vloer van MAWI Tegels in Utrecht

Wil je meer informatie over een natuursteen vloer van MAWI Tegels? Neem dan gerust contact met ons op! Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom vlakbij Utrecht om ons aanbod aan natuursteen te bekijken. Wij adviseren je graag op het gebied van onderhoud en reiniging van je natuursteen vloer.

Welkom in onze showroom bij dé voordeligste tegelspecialist voor Utrecht gelegen aan de Handelsweg 5a in Maarssen – Utrecht. Heeft u vragen? Bel: 0346 75 18 65 of vul het contactformulier in en wij sturen u dezelfde werkdag nog antwoord! Bekijk alvast onze website www.mawitegels.nl voor meer informatie.

Geef een reactie