Natuursteen Vleuten

Natuursteen vloeren in Vleuten en omstreken – MAWI Tegels

Ben je op zoek naar een prachtige natuursteen vloer en woon je in de buurt van Vleuten? Zoek dan niet verder! Bij MAWI Tegels en Natuursteen in Maarssen hebben we dé vloer die je zoekt. Natuursteen is een uniek en levendig product dat elk interieur een exclusieve uitstraling geeft. Bovendien is de kwaliteit gewaarborgd dankzij onze strenge kwaliteitscontroles. En we leveren alle vloeren onder garantie.

Groot assortiment natuursteen vloeren

Naast ons uitgebreide aanbod tegelvloeren zijn we ons de afgelopen jaren ook ontwikkeld tot volwaardig natuursteenspecialist. MAWI Tegels kan een breed assortiment originele natuursteen vloeren leveren, waaronder graniet, kwartsiet, marmer, basalt, leisteen, zandsteen en hardsteen. Kom langs in onze showrooms in Maarssen of Vianen bij Vleuten en bespreek uw wensen met onze natuursteenspecialist. In Maarssen kunt u zonder afspraak terecht, op onze showroom in Vianen op afspraak.

Voordelen van een natuursteen vloer

Een natuursteen vloer heeft vele voordelen. Zo is het geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik, duurzaam en sterk en eenvoudig schoon te houden. Bovendien is het een uitstekende geleider voor vloerverwarming en heeft elke steensoort unieke kleureigenschappen en een eigen uitstraling. Kortom, een natuursteen vloer past bij ieder interieur en geeft uw woning een exclusieve uitstraling.

Natuursteen vloer van MAWI Tegels in Vleuten

Wil je meer informatie over een natuursteen vloer van MAWI Tegels? Neem dan gerust contact met ons op! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom vlakbij Vleuten om ons aanbod natuursteen te bekijken. Wij kunnen u bovendien adviseren op het gebied van onderhoud en reiniging van uw natuursteen vloer.

Bezoek onze showroom

Welkom in onze showroom bij dé voordeligste tegelspecialist voor Vleuten. Onze showroom ligt direct aan de A2 Utrecht – Amsterdam, aan de Handelsweg 5a in Maarssen – Utrecht. Dit is op slechts 7 minuten afstand van Vleuten. Heb je nog vragen? Bel ons dan gerust op 0346 75 18 65 of vul ons contactformulier in. Wij reageren dezelfde werkdag nog!

Bezoek onze website ook eens: MAWI Tegels.

Geef een reactie