Natuursteen Woerden

MAWI Tegels: dé specialist in natuursteen vloeren voor Woerden en omgeving

Bent u op zoek naar een prachtige en unieke natuursteen vloer in Woerden? Zoek dan niet verder, MAWI Tegels en Natuursteen in Maarssen heeft wat u zoekt. Onze strenge kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd is en dat al onze vloeren onder garantie worden geleverd.

Groot assortiment natuursteen vloeren bij MAWI Tegels

Naast ons uitgebreide assortiment aan tegelvloeren zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot volwaardig natuursteenspecialist. Wij kunnen een breed assortiment originele natuursteen vloeren leveren, zoals graniet, kwartsiet, marmer, basalt, leisteen, zandsteen en hardsteen met elk hun unieke kleureigenschappen en uitstraling. Kom gerust langs in onze showrooms en bespreek uw wensen met een van onze tegelspecialisten. U bent zonder afspraak welkom in onze showroom in Maarssen of maak een afspraak voor onze grootste showroom van West-Europa in Vianen (Utrecht) vlakbij Woerden.

Voordelen van een natuursteen vloer

Een natuursteen vloer heeft vele voordelen, zoals het geschikt zijn voor zowel binnen als buiten gebruik, duurzaamheid en sterkte, eenvoudig schoon te houden, uitstekende geleider voor vloerverwarming en een exclusieve uitstraling door de natuurlijke look die past bij elk interieur.

Natuursteen vloer van MAWI Tegels in Woerden

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze natuursteen vloeren. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom vlakbij Woerden om ons aanbod natuursteen te bekijken en advies te krijgen over onderhoud en reiniging van uw vloer.

Welkom bij MAWI Tegels, dé voordeligste tegelspecialist voor Woerden en omgeving gelegen aan de Handelsweg 5A in Maarssen-Utrecht op slechts 10 minuten afstand van Woerden direct aan de A2 Utrecht-Amsterdam.

Heeft u nog vragen? Bel dan naar 0346 75 18 65 of vul het contactformulier in en wij sturen u dezelfde werkdag nog antwoord! Kijk ook gerust op onze website: www.mawitegels.nl.

Geef een reactie