Natuursteen Zwijndrecht

Groot assortiment Natuursteen Vloeren in Zwijndrecht bij MAWI Tegels

Bent u op zoek naar een prachtige natuursteen vloer voor uw huis in Zwijndrecht? Zoek dan niet verder, want MAWI Tegels en Natuursteen in Maarssen heeft dé vloer waar u naar zoekt. Natuursteen is een levendig en uniek materiaal, wat zorgt voor een exclusieve uitstraling in uw huis. Bij MAWI Tegels staan kwaliteit en garantie hoog in het vaandel.

Het assortiment natuursteen vloeren bij MAWI Tegels

Naast onze uitgebreide collectie tegelvloeren, zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardige natuursteenspecialist. Bij ons vindt u een breed assortiment originele natuursteen vloeren. Of u nu zoekt naar graniet, kwartsiet, marmer, basalt, leisteen, zandsteen of hardsteen, wij hebben het allemaal. Elke soort natuursteen heeft zijn eigen kleureigenschappen en uitstraling. Bezoek onze showroom in Maarssen, dichtbij Zwijndrecht, om onze collectie te bekijken en uw wensen te bespreken met onze experts in natuursteen vloeren. Geen afspraak nodig, wij verwelkomen u graag.

Daarnaast hebben wij ook showrooms in Vianen en Echt, waar u dagelijks terecht kunt na het maken van een afspraak (0346-751865). Onze showroom in Vianen is zelfs de grootste van West-Europa, met maar liefst 4300 m² aan inspiratie en ons assortiment van natuursteen vloeren. Een absolute aanrader als u op zoek bent naar inspiratie voor uw nieuwe vloer.

Voordelen van een natuursteen vloer

Een natuursteen vloer biedt vele voordelen:

  • Geschikt voor binnen én buiten gebruik
  • Duurzaam en sterk
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Uitstekende geleider voor vloerverwarming
  • Uniek qua kleur en structuur: past bij ieder interieur
  • Exclusieve uitstraling door natuurlijke look

Natuursteen vloer van MAWI Tegels in Zwijndrecht

Wilt u meer informatie over onze natuursteen vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard nodigen wij u ook graag uit in onze showroom vlakbij Zwijndrecht om alle opties te bekijken. Daarnaast kunnen wij u adviseren over het onderhoud en reiniging van uw natuursteen vloer.

Welkom bij MAWI Tegels, dé voordeligste tegelspecialist voor Zwijndrecht. Onze showroom in Maarssen – Utrecht ligt direct aan de A2 Utrecht – Amsterdam en is slechts 40 minuten rijden vanaf Zwijndrecht. Heeft u vragen? Bel ons dan op 0346 75 18 65 of vul ons contactformulier in. Wij beantwoorden uw vragen nog dezelfde werkdag. Ontdek ons volledige assortiment op www.mawitegels.nl.

Geef een reactie