Natuursteen

Natuursteen – Voeg een stijlvol design toe aan je woning

Als je op zoek bent naar een stijlvolle look voor je huis, dan is natuursteen een uitstekend product om te overwegen. Met de uitstraling van natuursteen kan je eindeloos lang genieten van een levendig interieur. Bij ons vindt u een breed assortiment vloertegels van natuursteen, die niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam zijn. Een natuurstenen vloer gaat lang mee in goede staat en biedt veel mogelijkheden.

Assortiment natuursteenvloeren

Bij ons vindt je verschillende soorten uitvoeringen van natuursteen. Of het nu gaat om travertijn, marmer of graniet, of juist Belgisch Hardsteen, wij bieden voor elk interieur een harmonieuze combinatie zodat u de perfecte sfeer kunt creëren in uw huis. Ook op het gebied van onderhoud adviseren we je graag!

Keramisch Natuursteen

Voor echte natuursteentegels moet er rekening worden gehouden met de poreusheid van de tegel en waar deze geplaatst gaat worden. Daarom bieden wij ook een alternatief: de keramische tegel met de levensechte look van natuursteen. Keramische tegels zijn waterbestendig en minder poreus dan echte natuursteentegels. Door fabrieksmatige verschillen te creëren lijken de keramische tegels op echte natuurstenen tegels. Kies dus voor een keramische tegel als je de uitstraling van natuursteen wilt, maar toch rekening wilt houden met praktische aspecten.


Bekijk ook onze tegels op de webshop.