Over MAWI Tegels

Govert Jan de With
Govert Jan de With

Even voorstellen; Mijn naam is Govert Jan de With en ik ben u graag van dienst met het ontwerpen en uitzoeken  en realiseren van uw nieuwe tegelvloer en/of badkamer.  Na jaren actief geweest te zijn in de tegel-, en interieurbranche ben ik in het avontuur van ondernemen gedoken en ben ik in Maarssen begonnen met MAWI Tegels.

Ik vind het erg belangrijk dat iedere klant een professioneel en persoonlijk advies krijgt om tot de beste keuze uit mijn producten te kunnen maken. Tevens wil ik me onderscheiden ten opzichte van mijn collega bedrijven. Dit doe ik door naast veel vakbeurzen en trends te volgen, en naast een mooie neutrale basiscollectie ook de wat minder alledaagse én vintage tegels in onze collectie te hebben. Om het zomaar te zeggen; tegels die je niet op elke hoek van de straat vind! Daarnaast onderscheiden we ons door onze persoonlijke benadering, en ontwerpen met veel enthousiasme een prachtige nieuwe vloer en/of badkamer voor u! Zie ook de ingestuurde foto’s van onze tevreden klanten!

Als bedrijf hebben we ook de nodige vakkennis en creativiteit in huis, die we graag met u willen delen! Dus naast naast een goed advies over uw vloer of badkamer willen we graag meedenken over de inrichting van uw huis.

Benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Ervaar het zelf bij MAWI tegels in Maarssen! Van harte welkom; de koffie staat klaar!

Graag tot ziens aan de Handelsweg!

Met vriendelijke groet,

Govert Jan de With