Patroontegels Amsterdam

Patroontegels Amsterdam: MAWI Tegels, dé specialist voor uw keramische tegels!

Bent u in Amsterdam op zoek naar nieuwe keramische patroontegels (ook bekend als keramische cementtegels) voor uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet? Bij MAWI Tegels vindt u voor al deze ruimtes de perfecte tegel qua stijl, formaat, design materiaal en prijsklasse. Ons aanbod van hoogwaardige patroontegels Amsterdam is verkrijgbaar tegen zeer scherpe prijzen.

PatroonvloerBadkamer

Uitgebreid assortiment patroontegels Amsterdam

Onze patroontegels Amsterdam zijn gegarandeerd van topmerken en wij bieden praktisch alle soorten patroontegels aan. Wij kunnen het leggen van patroontegels in Amsterdam ook voor u verzorgen. Naast patroontegels kunt u bij MAWI Tegels terecht voor elke vloer of wand in uw badkamer, keuken of woonkamer. Of u nu op zoek bent naar porcellanato, natuursteen of plavuizen, ons uitgebreide assortiment biedt uitsluitend A-kwaliteit. Patroontegels in Amsterdam moeten goed en op de juiste manier worden gelegd voor het mooiste eindresultaat. Bij MAWI Tegels kunt u zowel terecht voor advies over zelf en deskundig leggen van de tegels. Als u dat wenst, plaatsen wij uw prachtige tegels ook voor u.

patroontegel_utrecht

Waarom kiezen voor keramische patroontegels Amsterdam?

Door de beurs en trends in wandtegels en vloertegels uit met name Spanje en Italië scherp in de gaten te houden, beschikken wij over het grootste assortiment patroontegels in regio Utrecht. In onze showroom treft u de nieuwste trends en ontwikkelingen aan op het gebied van keramische wandtegels en vloertegels. Vooral retro tegels – ook wel vintage tegels genoemd, Keramisch parket (planken, parket, laminaat of hout) en 60 x 60 cm vloertegels zijn momenteel de echte trends op keramisch gebied.

In de badkamer worden vaak witte wandtegels toegepast in combinatie met accenten in strooktegels of mozaïek. Deze 1e keus kwaliteitstegels leveren we zelfs voor outletprijzen en daarom krijgt u naast deskundig interieuradvies ook nog eens de tegels voor de allerbeste prijs! Kom snel langs in onze showroom bij dé tegelspecialist van Midden-Nederland in Maarssen, direct aan de A2 Utrecht – Amsterdam op slechts 200 meter vanaf de gemeentegrens! Bezoek www.mawitegels.nl/showroom om meer te weten te komen.

Bel ons: 0346 751865.