Patroontegels Rotterdam

MAWI Tegels: Dé Specialist in Patroontegels Rotterdam

Bent u op zoek naar nieuwe patroontegels (ook wel bekend als keramische cementtegels) voor uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet? Zoek dan niet verder want MAWI Tegels biedt het juiste aanbod met tegels voor elke ruimte. Wij hebben een uitgebreid assortiment in diverse stijlen, materialen, formaten én prijsklassen.

PatroonvloerBadkamer

Een Exclusief Assortiment in Patroontegels Rotterdam

Op de website mawitegels.nl vindt u gegarandeerd een topkwaliteit patroontegel van de beste merken. Bij ons kunt u werkelijk elke soort patroontegels in Rotterdam krijgen. Naast patroontegels bent u bij ons ook aan het juiste adres voor alle vloer- en wandtegels in de badkamer, keuken of woonkamer. Porcellanato, natuursteen en plavuizen vormen slechts een greep uit ons assortiment. Wij bieden alleen maar A-kwaliteit! Patroontegels in Rotterdam moeten goed en deskundig gelegd worden voor het mooiste resultaat. Wij geven u advies over zelf leggen, maar als u dat wenst verzorgen wij het graag voor u.

patroontegel_utrecht

Waarom Keramische Patroontegels voor Rotterdam?

Door de nieuwste trends in vloer- en wandtegels scherp in de gaten te houden, kunnen wij gerust zeggen dat we het grootste assortiment aan patroontegels in de regio Rotterdam hebben. Wij bieden de nieuwste ontwikkelingen aan en komen met vernieuwende ideeën op het gebied van keramische wandtegels en vloertegels. Vooral retro tegels, oftewel vintage tegels (keramische variant op Portugese cementtegels), keramisch parket (planken, parket, laminaat of hout) en 60×60 cm vloertegels zijn momenteel zeer populair.

Deskundig Advies én Scherpe Prijs Garantie

In de badkamer worden nog vaak witte wandtegels toegepast in combinatie met strooktegels of mozaïek. Onze eerste kwaliteitstegels kunt u bij ons voor een scherpe prijs verkrijgen, samen met deskundig interieuradvies. Daarom bent u bij MAWI Tegels aan het juiste adres voor uw patroontegels in Rotterdam!

Kom dus snel langs onze showroom bij dé tegelspecialist van Midden-Nederland in Maarssen, gelegen direct aan de A2 Utrecht-Amsterdam! www.mawitegels.nl/showroom

0346 751865