Patroontegels Utrecht

MAWI Tegels – dé specialist voor patroontegels in Utrecht

Op zoek naar keramische patroontegels in Utrecht voor uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet? Bij MAWI Tegels vindt u een uitgebreid assortiment aan topkwaliteit tegels van gerenommeerde merken tegen scherpe prijzen. Wij bieden niet alleen patroontegels, maar ook andere vloer- en wandtegels in diverse materialen, formaten, designs en prijsklassen. Voor deskundig advies en legservice kunt u tevens bij ons terecht. MAWI Tegels is dé referentie van patroontegels in Utrecht en omgeving. Wij beschikken over een ruim assortiment aan kwalitatieve keramische tegels voor elke kamer in uw huis.

PatroonvloerBadkamer

Uitgebreid assortiment patroontegels in Utrecht

Bij MAWI Tegels kunt u kiezen uit praktisch alle soorten patroontegels in Utrecht. Of u nu houdt van retro/vintage tegels (keramische variant op Portugese cementtegels), keramisch parket of grote vloertegels (60 x 60 cm), wij hebben het allemaal in onze showroom en op onze website. Wij volgen de laatste trends en ontwikkelingen in wand- en vloertegels op de voet, zodat wij altijd een actueel en divers assortiment kunnen aanbieden.

Legservice voor patroontegels in Utrecht

Het leggen van patroontegels in Utrecht vereist vakmanschap en precisie. Bij MAWI Tegels zorgen wij ervoor dat uw tegels op de juiste manier worden gelegd voor het beste resultaat. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het zelf leggen van uw tegels of het uitbesteden hiervan. Wij garanderen uitsluitend A-kwaliteit tegels en legservice.

patroontegel utrecht

Waarom keramische patroontegels in Utrecht?

Keramische patroontegels zijn een populaire keuze voor vloeren en wanden vanwege hun duurzaamheid, variatie in kleuren en patronen, onderhoudsarm en hygiënisch karakter. Bij MAWI Tegels bieden wij alleen de hoogste kwaliteit tegels aan tegen betaalbare prijzen. Kom langs in onze showroom in Maarssen, nabij Utrecht en profiteer van onze scherpe prijzen en interieuradvies op maat!

Bezoek MAWI Tegels showroom in Utrecht

Kom langs in de showroom van MAWI Tegels in Maarssen, nabij Utrecht en ontdek ons uitgebreide assortiment patroontegels en andere vloer- en wandtegels. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en het vinden van de perfecte tegeloplossing voor uw interieur. Plan uw bezoek via www.mawitegels.nl/showroom of bel 0346 751865.

patroontegel rotterdam