Patroontegels Utrecht in jouw stijl

MAWI Tegels – dé specialist voor patroontegels in Utrecht

Op zoek naar keramische patroontegels in Utrecht voor uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet? Het probleem is dat er veel tegelwinkels zijn die standaard tegels aanbieden. Hierdoor vind je niet de tegels die passen bij jouw persoonlijke stijl. Dat voelt vervelend, want jouw huis is de belangrijkste plek waar jij je thuis wilt voelen. Daarom zou deze plek tegels met een unieke uitstraling moeten hebben die bij jouw stijl aansluiten.

Wij willen bezoekers (online/winkel) een goed gevoel geven. Dit doen we met tegels met een breed scala aan designs, patronen en materialen, evenals met goed en persoonlijk interieuradvies. Dit doen we al bijna 10 jaar, en gemiddeld worden we gewaardeerd met een 4.8 op Google.

Dit is hoe we dat doen:

  1. Ga naar de showroom
  2. Ontvang gratis advies en koop de definitieve tegel.
  3. Geniet van een stijlvol huis.

Voorkom teleurstelling en zorg ervoor dat je huis niet hetzelfde blijft zoals het is. Transformeer het naar een plek met een unieke uitstraling die bij jouw stijl past. Dit is de belangrijkste plek op aarde, waar jij je nu thuis voelt.

Patroontegels Utrecht

Uitgebreid assortiment patroontegels in Utrecht

Bij MAWI Tegels kunt u kiezen uit praktisch alle soorten patroontegels in Utrecht. Of u nu houdt van retro/vintage tegels (keramische variant op Portugese cementtegels), keramisch parket of grote vloertegels (60 x 60 cm), wij hebben het allemaal in onze showroom en op onze website. Wij volgen de laatste trends en ontwikkelingen in wand- en vloertegels op de voet, zodat wij altijd een actueel en divers assortiment kunnen aanbieden.

Waarom keramische patroontegels?

Keramische patroontegels zijn een populaire keuze voor vloeren en wanden vanwege hun duurzaamheid, variatie in kleuren en patronen, onderhoudsarm en hygiënisch karakter. Bij MAWI Tegels bieden wij alleen de hoogste kwaliteit tegels aan tegen betaalbare prijzen. Kom langs in onze showroom in Maarssen, nabij Utrecht en profiteer van onze scherpe prijzen en interieuradvies op maat!

Bezoek MAWI Tegels showroom in Utrecht

Kom langs in de showroom van MAWI Tegels in Maarssen, nabij Utrecht en ontdek ons uitgebreide assortiment patroontegels en andere vloer- en wandtegels. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en het vinden van de perfecte tegeloplossing voor uw interieur. Plan uw bezoek via www.mawitegels.nl/showroom of bel 0346 751865.

patroontegel rotterdam