Tegels Amsterdam

MAWI Tegels voor de mooiste wandtegels, vloertegels en natuursteen van Amsterdam.

Ben je op zoek naar nieuwe tegels voor je woonkamer, badkamer, keuken of toilet? Dan ben je bij MAWI Tegels aan het juiste adres! Ons uitgebreide assortiment biedt geschikte tegels aan die voor elke ruimte passend zijn qua stijl, formaat, design, materiaal en prijsklasse. En wat nog beter is? Onze tegels van uitstekende kwaliteit krijg je tegen bodemprijzen! Kom snel langs in onze showroom, wij helpen je graag verder.

Uitgebreid assortiment kwaliteitstegels

Wij leveren vrijwel alle soorten tegels in Amsterdam van verschillende topmerken. Naast de verkoop van tegels kan MAWI Tegels ook zorgdragen voor het leggen van tegels in jouw huis. Of het nou gaat om een vloer of wand, van de badkamer tot aan de keuken of woonkamer, wij hebben voor elke ruimte geschikte tegels. Zoek je porcellanato, natuursteen en plavuizen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit tegels. Bij ons kunt u ook terecht voor deskundig advies over het zelf leggen van de tegels. Indien nodig verzorgen we ook het plaatsen van je prachtige tegels.

BadkamerHalMozaiek

Topmerken tegels in Amsterdam

Bij MAWI Tegels beschikken wij over het meest unieke assortiment tegels in Amsterdam doordat wij trends van wand- en vloertegels uit met name Spanje en Italië nauwlettend in de gaten houden. In onze showroom treft u dan ook de nieuwste trends en ontwikkelingen aan op het gebied van keramische wandtegels en vloertegels. Op dit moment zijn retro tegels, ook wel vintage tegels genoemd, keramisch parket en 60 x 60 cm vloertegels erg populair op keramisch gebied, ook in Amsterdam.

Deskundig interieuradvies voor jou

In de badkamer worden vaak nog altijd witte wandtegels toegepast in combinatie met accenten in strooktegels of mozaïek, maar ook ambachtelijke zelliges en azulejos zie je steeds meer. Deze 1e keus kwaliteitstegels leveren we zelfs voor de laagste prijzen in Amsterdam! Naast deskundig interieuradvies krijg je bij ons ook de tegels voor de beste prijs!

Kom snel langs in onze showroom die direct aan de A2 Utrecht – Amsterdam gelegen is aan de Handelsweg 5a in Maarssen of neem contact met ons op via 0346 75 18 65 en www.mawitegels.nl.

Geef een reactie