Tegels Houten

Tegels in Houten: MAWI Tegels, het juiste adres voor uw tegels!

MAWI Tegels voor de mooiste wandtegels, vloertegels en natuursteen tegen bodemprijzen.
U woont in Houten en heeft nieuwe tegels nodig voor uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet? Voor al deze ruimtes bied MAWI Tegels geschikte tegel aan zowel qua stijl, formaat, design materiaal als prijsklasse. Ons aanbod aan de vele soorten tegels in Houten van uitstekende kwaliteit is te verkrijgen tegen bodemprijzen!

Uitgebreid assortiment aan kwaliteitstegels
Tegels in Houten op mawitegels.nl zijn gegarandeerd tegels van topmerken. We kunnen praktisch alle soorten tegels in Houten leveren.
Het leggen van tegels in Houten kunnen wij ook voor u verzorgen. Bij MAWI Tegels kunt u terecht voor elke vloer of wand in de badkamer, keuken of woonkamer. De tegel waar u naar op zoek bent. Gaat het om porcellanato, natuursteen en plavuizen? MAWI Tegels heeft ze allemaal in haar uitgebreide assortiment. Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit! Tegels in Houten moeten goed en op de juiste manier gelegd worden voor het mooiste eindresultaat. Bij ons kunt u zowel terecht voor het advies van het zelf en deskundig leggen van de tegels. Indien u dat wenst plaatsen wij uw prachtige tegels ook voor u.
Topmerken aan tegels in Houten
Door de beurs en trends in wandtegels en vloertegels uit met name Spanje en Italië scherp in de gaten te houden kunnen wij met recht zeggen over het uniekste assortiment tegels in Houten te beschikken. Zowel op de website als ook de showroom treft u de nieuwste trends en ontwikkelingen aan op het gebied van keramische wandtegels en vloertegels. Vooral retro tegels ook wel vintage tegels genoemd(keramische variant op Portugese cementtegels), keramisch parket (planken, parket, laminaat of hout) en 60 x 60 cm vloertegels zijn momenteel de echte trends op keramisch gebied. En, omdat er in de nieuwbouw van Houten vaak vloerverwarming is toegepast, zijn tegels natuurlijk ideaal. Maar keramisch parket is ook erg mooi, dan hebt u wel hout maar geen onderhoud!
In de badkamer wordt nog altijd vaak witte wandtegels toegepast in combinatie met de accenten in strooktegels of mozaïek. Deze 1e keus kwaliteit tegels leveren we zelfs voor outletprijzen en daarom krijgt u naast deskundig interieuradvies ook nog eens de tegels voor de allerbeste prijs!
Gemak dient de mens! In de webshop kunt u in een veilige omgeving uw tegels in Houten, vanuit uw luie stoel bestellen, of kom snel langs in de showroom bij dé tegelspecialist van Midden-Nederland! De showroom zit direct aan de A2 Utrecht – Amsterdam dus op 15 minuten van Houten.  Pas wel even op bij de trajectcontrole op de Ring Utrecht!

0346 751865,

Geef een reactie