Tegels Loenen aan de Vecht

Tegels in Loenen aan de Vecht: MAWI Tegels, het juiste adres voor uw tegels!
MAWI Tegels voor de mooiste wandtegels, vloertegels en natuursteen tegen bodemprijzen.
U woont in Loenen aan de Vecht en heeft nieuwe tegels nodig voor uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet? Voor al deze ruimtes bied MAWI Tegels geschikte tegel aan zowel qua stijl, formaat, design materiaal als prijsklasse. Ons aanbod aan de vele soorten tegels in Loenen aan de Vecht van uitstekende kwaliteit is te verkrijgen tegen bodemprijzen!

Uitgebreid assortiment aan kwaliteitstegels
Tegels in Loenen aan de Vecht op mawitegels.nl zijn gegarandeerd tegels van topmerken. We kunnen praktisch alle soorten tegels in Loenen aan de Vecht leveren.
Het leggen van tegels in Loenen aan de Vecht  kunnen wij ook voor u verzorgen, wij hebben een tegelzetter in Loenen aan de Vecht. Bij MAWI Tegels kunt u terecht voor elke vloer of wand in de badkamer, keuken of woonkamer. De tegel waar u naar op zoek bent. Gaat het om porcellanato, natuursteen en plavuizen? MAWI Tegels heeft ze allemaal in haar uitgebreide assortiment. Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit! Tegels in Loenen aan de Vecht  moeten goed en op de juiste manier gelegd worden voor het mooiste eindresultaat. Bij ons kunt u zowel terecht voor het advies van het zelf en deskundig leggen van de tegels. Indien u dat wenst plaatsen wij uw prachtige tegels ook voor u.

Topmerken aan tegels in Loenen aan de Vecht
Door de tegelbeurs en trends in wandtegels en vloertegels uit met name Spanje en Italië scherp in de gaten te houden kunnen wij met recht zeggen over het uniekste assortiment tegels voor Loenen aan de Vecht  te beschikken. Zowel op de website als ook de showroom treft u de nieuwste trends en ontwikkelingen aan op het gebied van keramische wandtegels en vloertegels. Vooral retro tegels ook wel vintage tegels genoemd (de keramische variant op Portugese cementtegels), keramisch parket (planken, parket, laminaat of hout) en 60 x 60 cm vloertegels zijn momenteel de echte trends op keramisch gebied. Ook in Loenen aan de Vecht  zijn deze tegels erg populair op het moment!
In de badkamer wordt nog altijd vaak witte wandtegels toegepast in combinatie met de accenten in strooktegels of mozaïek. Deze 1e keus kwaliteit tegels leveren we zelfs voor outletprijzen en daarom krijgt u naast deskundig interieuradvies ook nog eens de tegels voor de allerbeste prijs!

Gemak dient de mens! In de beveiligde webshop kunt u in uw vertrouwde omgeving uw tegels thuis in Loenen aan de Vecht, veilig online bestellen, of kom snel langs in de showroom bij dé voordeligste tegelspecialist voor heel Midden Nederland. De showroom direct aan de A2 Utrecht – Amsterdam gelegen zit op slechts 9 minuten rijden van Loenen aan de Vecht via de A2 aan de Handelsweg in Maarssen, de koffie staat klaar! Heeft u vragen? Bel: 0346 75 18 65 of vul het contactformulier in, wij sturen u dezelfde werkdag nog antwoord!

Geef een reactie