Tegels Voorburg

Tegels in Voorburg: MAWI Tegels, het juiste adres voor uw tegels!
MAWI Tegels voor de mooiste wandtegels, vloertegels, keramisch parket en natuursteen tegen bodemprijzen.
U woont in Voorburg en heeft nieuwe tegels nodig voor uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet? Voor al deze ruimtes bied MAWI Tegels geschikte tegel aan zowel qua stijl, formaat, design materiaal als prijsklasse. Ons aanbod aan de vele soorten tegels in de buurt van Voorburg van uitstekende kwaliteit is te verkrijgen tegen bodemprijzen!

Uitgebreid assortiment aan kwaliteitstegels
Tegels in Voorburg bestellen betekent:  gegarandeerd tegels van topmerken. We kunnen praktisch alle soorten tegels in Voorburg leveren.
Het leggen van tegels in Voorburg kunnen wij ook voor u verzorgen, wij hebben een tegelzetter in Voorburg. Bij MAWI Tegels kunt u terecht voor elke vloer of wand in de badkamer, keuken of woonkamer. De tegel waar u naar op zoek bent. Gaat het om vloertegels, Keramisch parket, patroontegels, natuursteen of juist wandtegels? MAWI Tegels heeft ze allemaal in haar uitgebreide assortiment. Ook voor mozaïek tegels bent u bij ons aan het goede adres!  Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit! Tegels in Voorburg moeten goed en op de juiste manier gelegd worden voor het mooiste eindresultaat. Bij ons kunt u zowel terecht voor het advies van het zelf en deskundig leggen van de tegels. Indien u dat wenst plaatsen wij uw prachtige tegels ook voor u.

Deskundig advies voor tegels in Voorburg.
Onze interieuradviseurs bezoeken altijd de tegelbeurs en houden de trends in wandtegels en vloertegels uit met name Spanje en Italië scherp in de gaten te houden kunnen wij met recht zeggen over het uniekste assortiment tegels voor Voorburg te beschikken. Zowel op de website als ook de showroom treft u de nieuwste trends en ontwikkelingen aan op het gebied van keramische wandtegels en vloertegels. Vooral retro tegels ook wel vintage tegels genoemd(keramische variant op Portugese cementtegels), keramisch parket (planken, parket, laminaat of hout) en 60 x 60 cm vloertegels zijn momenteel de echte trends op keramisch gebied. Ook in Voorburg!
In de badkamer wordt nog altijd vaak witte wandtegels toegepast in combinatie met de accenten in strooktegels of mozaïek. Deze 1e keus kwaliteit tegels zijn bij ons voorradig en daarom krijgt u naast deskundig interieuradvies ook nog eens de tegels voor de allerbeste prijs!

Gemak dient de mens! Op onze website, Facebookpagina of Instagram kunt u alvast inspiratie opdoen, of kom snel langs in de showroom bij dé voordeligste tegelspecialist voor Zuid Holland. De showroom direct aan de A2 Utrecht – Amsterdam gelegen zit op slechts 35 minuten rijden van Voorburg aan de Handelsweg 5a in Maarssen, de koffie staat klaar! Als u op de Maanweg in Voorburg, de oprit van de A12 vanuit Den Haag richting Utrecht volgt komt u er vanzelf.  Heeft u vragen? Bel: 0346 75 18 65 of vul het contactformulier in, wij sturen u dezelfde werkdag nog antwoord!

 

Geef een reactie