Terrazzo

Terrazzo en Keramisch Terrazzo voor een stijlvol interieur

Terrazzo of granito is al eeuwenlang populair als vloermateriaal en maakt tegenwoordig weer een comeback als tegeltrend. En terecht! Met de kleurrijke stukjes marmer, kwarts of graniet gemengd met cement of resine creëer je een instant stijlvolle uitstraling in je interieur. Maar wist je dat er ook Keramisch Terrazzo bestaat?

Keramisch Terrazzo: duurzaam en slijtvast

Keramisch Terrazzo is een keramische tegel met een natuurgetrouwe print van Terrazzo. De printtechniek zorgt ervoor dat deze tegels bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Bovendien zijn ze ook nog eens duurzaam en slijtvast. Hierdoor zijn deze tegels bestand tegen verschillende weersinvloeden en kunnen ze zowel op de vloer als op de wand toegepast worden.

Originele Terrazzo zoals in jaren ’30 woningen

Naast Keramisch Terrazzo leveren wij ook de originele Terrazzotegels. Deze tegels vinden hun oorsprong al bij de oude Romeinen en geven een authentieke uitstraling aan je interieur. Door de gespikkelde kleurschakeringen past Terrazzo bij elke interieurstijl en zijn ze sterk, slijtvast en gemakkelijk in onderhoud.

Verschillende variaties in Terrazzotegels voor jouw leefruimtes

We bieden verschillende variaties in Terrazzotegels aan. Van een witte basis met kleurschakeringen tot kleurrijke varianten, er is voor elk wat wils! Onze Terrazzotegels zijn ideaal voor de vloer van je woning, keukenbladen of wastafels.

Kies voor Terrazzo of Keramisch Terrazzo en geef je interieur een stijlvolle uitstraling die nog jarenlang meegaat!

Bekijk ook de Terrazzo tegels op onze webshop.