Vloertegeloutlet

Wij kunnen ons erg goed voorstellen dat u op zoek bent naar een vloertegeloutlet. U zoekt er vast een vloertegel outlet die lekker voordelig is? Een vloertegeloutlet met hoge kwaliteit tegels voor een lage prijs? Dan ben u bij MAWI tegels aan het juiste adres. Wij van MAWI tegels zijn al vele jaren actief binnen te vloertegel wereld en voorzien u graag van onze beste tegels uit onze outlet.
Speciaalzaak en vloertegeloutlet

Wij zijn zowel een speciaalzaak en een outlet in vloertegels. Wij kopen grote partijen vloertegels in. Op deze manier maken wij het mogelijk om vloertegels te verkopen die scherp geprijsd zijn binnen onze afdeling met  outlet prijzen.
Onze vloertegels zijn in showroom en web shop verkrijgbaar

MAWI Tegels bied een breed assortiment aan vloertegels. Dit assortiment is zowel in de webshop als in de showroom verkrijgbaar. Wij adviseren u dan ook om eerst even een kijkje te nemen op binnen onze webshop outlet. Wij leveren u uitsluitend de allerbeste kwaliteit Italiaanse en Spaanse vloertegels. Mocht u vragen hebben neem dan direct contact met ons op.  0346 75 18 65

Graag willen we de voordelen van onze vloertegeloutlet vertellen:
– Door de vele jaren ervaring hebben kunnen wij u voorzien van uitgebreid vloertegel en interieur advies!
– Wij kopen de outlet lijn vloertegels goedkoop in. Zo kunnen wij u altijd de beste prijs aanbieden.
– Wij hebben zowel een zeer uitgebreid assortiment aan vloertegels in de webshop en in onze showroom in Maarssen bij Utrecht! in het midden van het land!
– Wij keuren de vloertegels uitvoerig voordat we ze opnemen in ons outlet assortiment. Zo weet u zeker dat u een goede vloertegel bij ons koopt, waar u veel jaren plezier aan zult beleven!

Heeft u nog vragen? . Kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom in Maarsen. Wij adviseren u graag aan uw nieuwe vloertegels in onze outlet!
Handelsweg 3 3606 AA Maarssen 0346 751865

Geef een reactie