Vloertegels

In het assortiment van MAWI Tegels bevind zich een ruime hoeveelheid vloertegels. Van patroontegels tot natuursteen of keramisch parket tot cementtegels.  Uiteraard kan je alles in de winkel te Maarssen zien, voelen en beleven. Wij geven u graag advies, op deze pagina alvast een greep uit het assortiment.

Keramisch parket

Keramisch parket heeft de uitstraling en de warmte van een parketvloer maar het gemak van een tegelvloer. Bij vloerverwarming bespaart u zichzelf ook met de ongemakken van een werkende of krimpende laminaatvloer.

Keramisch natuursteen

Zeer duurzame tegels met een natuurlijke look. Niet te lasten van natuursteen namelijk het onderhoud en de wat hogere kosten, wel de lusten van een zeer duurzame, praktische tegelvloer met makkelijk, maatvast te leggen tegels.

Wij hebben een zeer ruim assortiment van keramisch natuursteen vloertegels, in de winkel kunnen we verschillende samples laten zien en u adviseren bij uw keuze.

Impressie assortiment vloertegels

Vaak is het ontzettend lastig om vloertegels te kiezen. Welke stijl past het best bij mij en in ons huis? Zijn de tegels praktisch, welke soorten zijn er? De tegels in de foto impressie geven een goed beeld van wat er mogelijk is.