Vloertegels

Welkom bij MAWI Tegels! Hier kunt u van uw zoektocht naar vloertegels een leuke en geslaagde onderneming maken. Laat u hier uitgebreid informeren over waar u op moet letten bij het kopen van vloertegels en waar u de beste verkooppunten vindt. Vergeet niet dat het aankopen van vloertegels een serieuze zaak is, want u wilt er natuurlijk lang mee kunnen doen. Maar we begrijpen ook heel goed dat u natuurlijk zo voordelig mogelijk uit wilt zijn. Ook daar hebben we hier de oplossing voor.

Waaraan herken ik een goede vloertegel? Dit is een vraag waar u zich voor de aankoop van nieuwe vloertegels eens goed over moet beraden. Laat u niet verleiden door uitzonderlijk lage prijzen van onbetrouwbare aanbieders. Straks zit u met een lading tweede keus vloertegels opgescheept vol defecten en schoonheidsfoutjes. Kies voor vloertegels altijd voor eerste keus tegels. Uw vloer wordt immers dagelijks betreden, dus die moet wel ergens tegen kunnen.

Een goed advies, dat we u hier niet willen onthouden, is dat u altijd het beste kunt kiezen voor een vloertegel die binnen slijtgroep 5 valt. Ter verduidelijking; er bestaan in totaal 5 slijtgroepen. Tegels uit slijtgroep 1 zijn bestand tegen lichte belasting en tegels uit slijtgroep 5 tegen hoge belasting. Bestelt u uw vloertegels bij onze winkel in Maarssen of in onze webshop, dan bent u altijd verzekerd van echte kwaliteitstegels die allemaal binnen slijtgroep 5 vallen.

Zorg er ook altijd voor dat de tegels die u koopt allemaal afkomstig zijn uit dezelfde partij vloertegels. Op deze manier voorkomt u ongewenste kleurverschillen of kleine maar vervelende verschillen in dikte. Ook dit probleem kunt u vermijden door bij ons uw bestelling te plaatsen, wij controleren altijd de kleurnummers en calibers voor de tegels de deur uit gaan!. Een ander voordeel van het kopen van uw vloertegels bij MAWI Tegels is dat wij een geselecteerde ‘outletlijn’ hebben, een huismerk zegmaar. Het grote voordeel is dat u altijd kunt genieten van fikse prijsvoordelen. Dit komt omdat uw vloertegelspecialist  in één keer grote vloertegelpartijen inkoopt, waardoor ze quantumkorting krijgen. Daarom kunnen ze vervolgens de vloertegels ook aan u tegen sterk concurrerende prijzen aanbieden.

Veel mensen associëren een huismerk echter met de verkoop van tweede keus tegels of restpartijen. Maar dat gaat zeker niet altijd op en al helemaal niet als u kiest voor tegels van de tegelspecialist. Hier worden alleen eerste keus kwaliteitstegels verkocht, maar tegen een zeer goedkope prijs. De vloertegelcollecties worden direct zonder tussenkomst van derden aangekocht bij de beste Italiaanse tegelbedrijven. Het gaat om uiteenlopende collecties vloertegels, maar allemaal van deze tijd. Het is bij deze vloertegelspecialist vanwege de ruime keus, dan ook geen kunst om een vloertegel naar uw smaak te vinden.

Graag tot ziens in de winkel te MAARSSEN bij Utrecht of bekijk ons aanbod online

0346-751865

Geef een reactie