Vloertegels Utrecht

Vloertegels Utrecht: MAWI Tegels, het juiste adres voor uw vloertegels!

MAWI Tegels voor de mooiste wandtegels, vloertegels en natuursteen tegen bodemprijzen.
U woont in Utrecht en heeft nieuwe vloertegels nodig voor uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet? Voor al deze ruimtes bied MAWI Tegels geschikte vloertegels aan zowel qua stijl, formaat, design materiaal als prijsklasse. Ons aanbod aan de vele soorten vloertegels in Utrecht van uitstekende kwaliteit is te verkrijgen tegen bodemprijzen!

Uitgebreid assortiment aan kwaliteitstegels.

Tegels in Utrecht op mawitegels.nl zijn gegarandeerd tegels van topmerken. We kunnen praktisch alle soorten vloertegels in Utrecht leveren.
Het leggen van vloertegels in Utrecht kunnen wij ook voor u verzorgen. Bij MAWI Tegels kunt u terecht voor elke vloer of wand in de badkamer, keuken of woonkamer. De vloertegels waar u naar op zoek bent. Gaat het om porcellanato, natuursteen en plavuizen? MAWI Tegels heeft ze allemaal in haar uitgebreide assortiment. Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit! Vloertegels in Utrecht moeten goed en op de juiste manier gelegd worden voor het mooiste eindresultaat. Bij ons kunt u zowel terecht voor het advies van het zelf en deskundig leggen van de vloertegels. Indien u dat wenst plaatsen wij uw prachtige vloertegels ook voor u.

Topmerken aan vloertegels Utrecht

Door de beurs en trends in wandtegels en vloertegels uit met name Spanje en Italië scherp in de gaten te houden kunnen wij met recht zeggen over het uniekste assortiment vloertegels voor Utrecht te beschikken. Zowel op de website als ook de showroom treft u de nieuwste trends en ontwikkelingen aan op het gebied van keramische wandtegels en vloertegels. Vooral retro tegels ook wel vintage tegels genoemd(keramische variant op Portugese cementtegels), keramisch parket (planken, parket, laminaat of hout) en 60 x 60 cm vloertegels zijn momenteel de echte trends op keramisch gebied. Ook in Utrecht zijn deze tegels erg geliefd!
In de badkamer wordt nog altijd vaak witte wandtegels toegepast in combinatie met de accenten in strooktegels of mozaïek. Deze 1e keus kwaliteit tegels leveren we zelfs voor outletprijzen en daarom krijgt u naast deskundig interieuradvies ook nog eens de vloertegels voor de allerbeste prijs!

Gemak dient de mens! In de webshop kunt u in een veilige omgeving uw tegels in Utrecht, vanuit uw luie stoel bestellen, of kom snel langs in de showroom bij dé tegelspecialist voor Midden Nederland, daar staat de koffie klaar! De goed geoutilleerde showroom direct aan de A2 Utrecht – Amsterdam gelegen zit om de hoek, op slechts 5 minuten rijden van Utrecht aan de Handelsweg  in Maarssen (vlakbij Lage Weide) 0346 75 18 65

Geef een reactie