Vloerverwarming

Vloerverwarming is de ideale warmtebron. Vloerverwarming voelt lekker warm aan uw voeten, maar het heeft mee voordelen! Door vloerverwarming wordt de warmte gelijkmatig door de hele kamer verspreid. Doordat de warmte optimaal word verdeeld over het totale oppervlak van de woning zijn uw stookkosten zeker al gauw 20% lager ten opzichte van een traditionele CV-installatie met radiatoren!

Een ander groot voordeel van vloerverwarming is dat u geen radiatoren meer nodig hebt. Geen lelijke buizen over de wanden van vloer naar plafond en visa versa. En wat dacht u van de moeilijk bereikbare plekken achter de radiatoren en convectoren? Met vloerverwarming zijn deze stofnesten ook voorgoed verleden tijd! Dit komt het gezonde leefklimaat zeer ten goede!
Vloerverwarming geeft van alle systemen de meest ideale temperatuuropbouw; op schouderhoogte 20˚ C bij een vloertemperatuur 24˚ C en een plafond temperatuur van 18˚ C. Dit zorgt voor een lagere luchtcirculatie en dus minder stof in de lucht.

Bij traditionele radiators stijgt de warmte grotendeels rechtstreeks, naar het plafond.
De vloerverwarming op elk gedeelte van uw vloer aanwezig en is er dus een mooie gespreide warmteverdeling. Kortom: met vloerverwarming van MAWI Tegels heeft u nooit meer koude voeten!

Meer informatie: bel 0346- 75 18 65

Geef een antwoord

In verband met onze zomervakantie zijn de winkel en afhaalmagazijn in Maarssen gesloten in week 31 en 32.

Onze klantenservice blijft natuurlijk bereikbaar! Voor dringende zaken zijn we telefonisch dagelijks bereikbaar van 10:00 uur tot 11:00 uur, en we streven er naar je mail binnen 24 uur te beantwoorden.

We wensen je een fijne zomer!☀️Met vriendelijke groet, namens het hele team