Wandtegels

Bij het kiezen van nieuwe wandtegels is het vaak lastig om te bepalen welke stijl bij u past en welke wandtegels goed staan in uw huis. Om u te helpen laten we hier de resultaten van een greep uit ons ruime assortiment  zien.

Patroontegels

De patroon tegel is een leuke nieuwe trend die uw ruimte een vrolijke retro uitstraling geeft. U hoeft niet echt een jaren 30 huis te hebben voor patroon tegels, in een moderne stijl zijn deze tegels zeer goed te combineren. In de winkel hebben we een ruim assortiment aan tegels liggen. Patroontegels worden ook veel op de vloer gebruikt

Klassieke wandtegels

Deze tegels passen goed in bijvoorbeeld een landelijke keuken of een klassieke inrichting. Een inrichting met een fijne rustig romantisch gevoel is erg geschikt om te voorzien van de klassieke tegels uit ons assortiment.

Handgemaakte tegels

Een handgevormde tegel geeft een mooie, gemêleerde ambachtelijk uitstraling. Kwalitatief superieur en een tijdloos karakter. Past in een moderne inrichting maar ook in een wat ouder, klassiek huis.

Klassieke Engelse tegels

Voor een fijne gezellige warme sfeer zijn klassieke Engelse tegels een goede keuze. In het assortiment hebben we een ruime keuze aan kleuren en soorten. De tegels hebben een kwalitatief goede glazuur afwerking en zorgen voor makkelijk onderhoud en lange levensduur. Een Engelse tegel is tijdloos past in een wat ouder huis maar combineert ook met moderne element.

Het assortiment van Mawi tegels is groter dan we hier kunnen laten zien. Graag adviseren we u persoonlijk door op basis van uw smaak, huis en inrichting tot een goede passende keuze te komen. Geniet alvast van wat voorbeelden ter inspiratie.